Ce romance i-au atras atentia lui Zucchero?

Zucchero vine sa sustina doua concerte in Romania pe 12 si 14 noiembrie, primul fiind la Sala Polivalenta din Cluj, iar al doilea la Bucuresti, la Sala Palatului.

Cum artistul nu este strain de cultura noastra si nici de divele care sunt recunoscute la nivel international, artistul italian a marturisit ca sunt cateva nume care i-au atras atentia: “In Italia este foarte cunoscuta si apreciata modelul roman Madalina Ghenea, bineinteles ca si eu i-am observat frumusetea, mai ales ca este foarte prezenta in reclame si pe panourile publicitare. Nadia Comaneci ramane un nume peste tot in lume si un exemplu de putere si determinare. De asemenea, si Alexandra Stan este faimoasa in Italia, muzica ei este foarte ascultata de italieni”.

Parintele blues-ului italian a implinit de curand 61 de ani, iar turneul “Black Cat” este cel mai frumos cadou pentru artist, prin care isi promoveaza cel mai nou album lansat in martie 2016.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

loading...
Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro