AMNA, un artist cu suflet mare

AMNA, una dintre cele mai bune voci romanesti ale momentului, cu prezente constante pe radio dar si componenta a ultimei editii a emisiunii „Te Cunosc De Undeva”, este si un artist activ in campanii umanitare care au ca scop copii ” Sunt mama si orice cauza legata de copii ma emotioneaza si ma face sa plang, pentru ca incerc sa ma pun in pielea mamelor care au copilasii bolnavi.
amna
Ma stiu pe mine care atunci cand David, are o problema cu dintisorii, nu stiu ce sa mai fac ca sa ii alin durerea si doresc ca si ceilalti sa se implice. Noi toti avem probleme insa altii au probleme grave, de viata si de moarte, si daca sta in puterea noastra sa ii ajutam cat de putin, trebuie sa o facem. Aceasta este una din lectiile pe care vreau ca David sa le invete.”

AMNA este unul din persoanele publice care s-au implicat in campania „Mi-e pofta sa fac bine” organizate de un cunoscut fast food. Campania sta sub deviza „Casele departe de casa” care ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintiilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung.

In plus, AMNA alaturi de DIMA, artistul cu care are ultima colaboare, se implica activ intr-o campanie pentru copii autisti care vizeaza strangerea de fonduri pentru tratamente, asa ca timp de cateva ore, Amna si Dima au invatat secretele prepararii cafelei, de la baristi profesionisti.
loading...
Totii fanii cafelei, au fost surprinsi placut sa vada dexteritatea cu care AMNA si DIMA s-au descurcat „Atunci cand faci un lucru din inima si cu toata inima, publicul vede si simte iar fiecare gest, cat de mic, conteaza si poate schimba o viata in bine”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro