Irina Rimes, revelatia anului 2016

Initial s-a facut cunoscuta in Republica Moldova prin show-ul de talente „Fabrica de staruri”, iar odata ajunsa in Bucuresti, a fost remarcata de producatori si a semnat cu Quantum Music. Din acel moment nu a mai fost decat un pas pana la succes; a lansat single-ul „Visele”, care a cucerit topurile muzicale timp de saptamani intregi, devenind imnul verii, cu peste 12 milioane de vizualizari.
irina-rimes
Cantareata si compozitoare, Irina Rimes a scris versuri pentru numerosi artisti printre care si INNA sau Raluka, cu care a colaborat la cateva proiecte muzicale. Cea din urma i-a devenit chiar prietena, crezand in talentul ei si simtind ca va fi vocea anului 2016. Artista si-a continuat drumul in lumea muzicii prin colaborarea cu DJ Sava, pentru piesa „I loved you”, care a avut si ea peste 7 milioane de vizualizari.

„Iubiri Secrete”, cel mai recent proiect, este o trilogie plina de emotie, care fascineaza si ajunge la fiecare dintre noi. Povestea despre iubirile secrete care o inspira pe artista este traita in fiecare vers si incepe cu piesa „Iubirea Noastra Muta”.

Astfel, Irina Rimes devine primul artist din Romania care a lansat o trilogie muzicala; spune povestea unei femei casatorite, ce dezvolta o pasiune pentru un barbat mai tanar, ce impartaseste aceleasi sentimente. Cei doi realizeaza insa ca relatia este imposibila.

Prima piesa, Iubirea Noastra Muta, transmite starea celui indragostit, care se lasa prada emotiilor si trebuie sa tina greutatea unui secret. Este un dialog imaginar intre doi iubiti ce parca joaca un joc interzis. Relatia lor tacita ii consuma pe amandoi si fiecare simte in felul lui ce gust are „fructul interzis”.

loading...
De ce tu continua povestea imaginara a iubitei care pare puternica in exterior, insa in interior simte o avalansa de emotii. Obiectul atractiei devine ca un drog, ea este dependenta de el, iar in el reprezinta opusul. Imaginatia ei intretine visul despre iubit.

In Haina Ta, suntem purtati intr-o lume in care timpul curge altfel, unde se creeaza o liniste confortabila care transmite atat de multe. Iubita devine totuna cu el, dorintele ei sunt transfomate in mod constant sub privirea lui tacuta. Sfarsitul piesei arata ca totul a fost doar in mintea ei, iar cei doi indragostiti sunt metafora prezentului.

Pentru 2017, Irina Rimes pregateste un album nou, cu piese in stilul „Visele”, dar si melodii pline de emotie ca in trilogia #IubiriSecrete. Va fi un album foarte personal, inspirat din povestile si experientele ei de viata.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro