4 moduri in care iti complici singura viata

Ai mereu prea multe lucruri de facut si simti ca niciodata nu ai timp pentru tine? Iti faci griji pentru orice si rar te bucuri cu adevarat de vacanta? S-ar putea ca singura cauza care declanseaza toate aceste probleme sa fii chiar tu. Descopera 4 moduri in care iti complici singura viata.
girl fusta moda fashion
1. Simti ca trebuie sa faci ceva in orice moment
Este normal sa ai un program bine stabilit, insa nu trebuie sa ai ceva de facut in orice moment. Daca se intampla sa ai mai mult timp liber, foloseste-l pentru a te relaxa. Nu iti faci griji ca nu termini tot ceea ce ti-ai programat, ai nevoie si de timp pentru tine daca vrei sa fii mai eficienta in tot ceea ce faci, atat la locul de munca, cat si inafara lui.

2. Trebuie sa faci prea multe alegeri
Trebuie sa iti alegi hainele, ce vei prepara la cina, unde vei pleca in vacanta. Sa iei decizii nu este intotdeauna usor, insa s-ar putea sa transformi chiar si cele mai banale activitati in adevarate provocari. Fii mai relaxata si incearca sa te distrezi atunci cand nu este vorba de lucruri serioase, de exemplu alegerea viitorului apartament. In plus, incearca sa fii mereu multumita de alegerile tale si sa inveti din posibilele greseli.
loading...
Continoarea aici!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro