Cum sa fii mai stylish in 2017

In fiecare an ne propunem sa citim mai mult, sa manancam mai sanatos si sa ne imbracam mai bine, nu? Afla cum sa fii mai stylish in 2017!

Recunoaste, la inceputul fiecarui an iti faci si tu o lista, nu neaparat pe o foaie de hartie, cu lucrurile pe care ai vrea sa le faci. Pentru unele dintre noi sportul, cititul si alimentatia sanatoasa ocupa un loc important, insa in acelasi timp, vrem sa aratam si mai bine, sa alegem hainele potrivite.

Descopera cum sa fii mai stylish in 2017 cu ajutorul acestor sfaturi.

1. Renunta la hainele care nu iti vin perfect
Mai ales in perioada reducerilor suntem tentate sa cumparam haine in diferite marimi, doar pentru ca ne plac foarte mult si, ei bine, sigur vom slabi 2-3 kilograme. Desi acestea pot fi o motivatie foarte buna pentru a face sport si a manca sanatos, s-ar putea doar sa pierzi bani pe haine pe care de fapt nu le vei purta niciodata. Poti avea in garderoba piese oversized, de exemplu sacouri sau tricouri, insa trebuie sa ai grija cum le porti.

2. Gaseste o pereche cool de botine
Uita de ghetele banale, simple si alege un model mai special. In acest sezon poti alege o pereche de botine din catifea sau unele cu diferite broderii. Se vor potrivi si vor transforma chiar si cea mai simpla tinuta.

loading...
3. Alege bijuterii mai speciale
Accesoriile pot schimba complet o tinuta, asadar este bine sa gasesti unele potrivite. Daca pana acum ai cumparat o multime de coliere statement, este momentul sa renunti la ele. Alege in locul lor piese geometrice, mai simple.

Continuarea aici

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro