IRINA RIMES, SCHIMBARE IMPRESIONANTA DE LOOK

Si-a cucerit fanii din Romania cu sensibilitatea si muzica ei, iar acum Irina Rimes mai surprinde inca o data. Artista intampina primavara cu o schimbare impresionanta de look!

In videoclipul noului ei single, „Ce s-a intamplat cu noi”, Irina este bruneta si are breton. „Sunt intr-o continua schimbare, transformare si reinventare. Cand eram mica plangeam ca vreau sa imi tai parul si mama nu voia. La insistentele mele, mama mi-a facut o coada pe care, insa, mi-a taiat-o cand faceam baie. Nici acum nu m-a crezut cand a vazut noua tunsoare, mama a crezut ca este peruca! Sunt foarte incantata de rezultatul final si incerc sa ma privesc din alta perspectiva!” a declarat Irina Rimes. De noul look s-a ocupat hairstilistul Alex Ifimov, care a decis ce tunsoare si ce culoare o vor avantaja pe artista.

„Ce s-a intamplat cu noi” este o balada sincera de iubire ce ilustreaza trairile interioare si tumultul din sufletul indragostitilor. Piesa este inspirata din viata artistei, din experienta ei personala, din iubirea pe care o traieste si va fi lansata in curand. Mai mult de atat, noul single va fi pe noul album, ce urmeaza sa apara in aceasta primavara.

Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, „Visele”, si cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 cand a lansat prima trilogie din industria muzicala, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum „Iubirea noastra muta”, „De ce tu” si „Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an Irina pregateste si un album.
loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro