5 lucruri pe care le-a invatat Liviu Teodorescu prin dans

Dupa 10 saptamani, Liviu Teodorescu a ajuns in finala „Uite cine danseaza” alaturi de Marica Derdene, care i-a fost partenera de dans si, in acelasi timp, prietena. Desi nu a iesit invingator, artistul a invatat foarte multe din aceasta experienta si a impartasit cu noi 5 dintre cele mai importante lectii.

1. Participarea la „Uite cine danseaza” m-a facut sa imi dau seama, in primul rand, ca oamenii de acasa apreciaza enorm sinceritatea. Si ma bucur din suflet, pentru ca nu stiu sa fiu altfel decat sincer. Iar asta se vede si in muzica mea.

2. De asemenea, am invatat multe lucruri noi despre corpul meu, am invatat sa am mai multa incredere in el. Desi initial imi era teama, fiindca nu aveam experienta in ceea ce priveste dansul, am realizat ca orice miscare tine de coordonarea minte-trup-suflet.

  1. Poate ca una dintre cele mai importante lectii este sa invat sa lucrez in echipa si sa primesc toate sfaturile, dar si criticile, intr-un mod cat se poate de obiectiv. A fost o perioada grea pentru mine, in care am pierdut sirul zilelor si al orelor de repetitii pe zi, insa datorita partenerei mele de dans, nu m-am dat batut niciodata.
    loading...
  2. Intr-un fel, am ajuns sa ma cunosc mai bine, iar faptul ca nu am fost niciodata in pericol de eliminare, pe parcursul emisiunii, mi-a demonstrat ca oamenii tin la mine si ca apreciaza munca pe care am depus-o.

  3. Marica Derdene a reusit sa faca din mine ceea ce profesionistii numesc „dansator”. In aceasta emisiune, mi-am demonstrat, mai mult ca oricand, ca munca bate talentul.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, cea mai buna voce masculina din Romania: artist si compozitor, acesta isi creeaza singur piesele in studioul propriu, LiTE Music. Cel mai recent single, „Cine m-a pus” a ajuns in Top 10 cele mai difuzate melodii din Romania, iar piesa „Fanele” are acum peste 22 milioane de vizualizari pe Youtube. Recent, artistul a filmat videoclipul urmatorului single, „Obsesie”, pe care il va lansa luna aceasta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro