ASORTEAZA-TE CU ANOTIMPUL DE TOAMNA!

Intr- o mare de posibilitati si de culori, tu ce alegi? Indreapta-ti atentia in aceasta perioada catre culorile pamantului, in deosebi tonuri felurite de maro.

Tendintele de toamna/iarna 2017 readuc in prim plan culori pe care poate nu le-ai mai folosit in tinutele tale de ceva timp. Maro, cognac, caramiziu, ciocolatiu, sunt nuante pe care in aceasta perioada poti miza pentru aparitii actuale, mai ales daca le aplici unor texturi revenite si ele puternic in moda cum ar fi velurul raiat, fasul.

Asadar, daca tonurile neutre, pamantii, te prind, este momentul sa investesti in cateva piese cheie pentru a-ti completa garderoba de toamna.

Jill Sander, Max Mara, Balmain, Tod’s sunt doar cateva dintre brandurile care iti propun pentru toamna aceasta outfit-uri in tonuri ciocolatii. Desigur, nu suntem la prima intalnire cu aceste culori, insa vorbim despre o adevarata revenire in actualitate, plus o viziune stilistica ce propune o armonie totala a tinutelor tale, tradusa printr-o asortare ”head-to-toe”.

loading...
Cum porti o tinuta maro? Desi ne repetam, sezonul acesta cea mai simpla, dar si cea mai chic formula de a purta o tinuta este un deux-pieces. Fie ca alegi varianta de inspiratie masculina, costumul cu pantalon, fie ca alegi versiunea cu fusta, nu ai cum sa dai gres. Astfel, un compleu in tonuri de maro este perfect pentru o tinuta de zi, rafinata.

Daca vrei sa dozezi aportul de culoare in tinutele tale de toamna, atunci alege o jacheta sau un palton. Mantourile maro sunt un clasic si se vor purta indiferent de sezon, astfel ca reprezinta o adevarata investitie.

Accesoriile vin si ele in aceasta perioada in versiuni pamantii, astfel ca poti alege o pereche de mocasini din piele intoarsa maro sau o geanta de umar, intr-o nuanta cognac, adecvata unor tinute asortate sau nu. Te poti juca interesant cu cromatica, intrucat la nivel de asortare, maroul este foarte permisiv, mai ales in privinta culorilor vibrante – roz, mov, galben.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro