DARA – Soldat, Nebuna, Mii de Ori (Live Session)

Artista Global Records, Dara, lanseaza un proiect inedit, la care a muncit foarte mult impreuna cu colegii ei de band. In „Live Session cu DARA” artista din Republica Moldova prezinta piese scrise de ea in ultimele 6 luni, intr-o formula acustica speciala, care pot fi ascultate pe canalul sau de YouTube

„Mi-am dorit de mult timp sa fac un proiect in care piesele pe care le scriu sa fie interpretate live, inainte ca ele sa fie produse in studio, sa le aud prin prisma baietilor din band. A fost o experienta minunata… pentru ca am reusit impreuna sa cream sound-ul care oglindeste perfect vibe-ul meu plus vibe-ul fiecarui instrumentist in parte. Cam asa o sa sune concertele live Dara!”, spune artista.

Dara s-a lansat acum 5 ani in Republica Moldova alaturi de echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo in urma participarii la Selectia Nationala pentru Eurovision si pe cel din Romania datorita piesei „Fie ce-o fi”, pentru care a colaborat cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams.

In urma cu un an, ea a devenit artist Global Records, colaborare despre care spune ca „nu m-am asteptat sa ajung aici, dar, alaturi de Global Records vreau sa fac lucrurile pe care mi le doresc, sa cant ceea ce simt si sa povestesc „Istoria unei fete”. Si ma bucur de sustinere”, a spus Dara.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro