Nicole Cherry – Memories (Live Session)

La aproape sase ani de la lansarea single-ului de debut, „Memories”, Nicole Cherry isi surprinde fanii cu o versiune acustica pentru ULive Session, pe canalul ei de YouTube.

Ieri o fata dulce de doar 14 ani, astazi o tanara artista de 20 de ani, cu hituri pe radio si un fanbase care se dezvolta pe zi ce trece, Nicole Cherry revine cu un nou moment pentru ULive Session, varianta acustica a hitului cu care si-a facut debutul in muzica romaneasca – „Memories”.

„Am de fiecare data emotii cand cant Memories, iar reinterpretarea ei pentru ULive Session reprezinta doar o mica parte din emotiile pe care mi le aduce piesa de fiecare data si pe care vreau sa le transmit fanilor mei”, a declarat Nicole Cherry.
loading...
Aproape sase ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, peste 1.400.000 de urmaritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din Romania. Peste 10 hituri lansate, peste 250.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top. In plus, Nicole pregateste si lansarea unui nou single, dar si multe surprize live.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro