Ce aleg vedele in materie de ochelari? (P)

Ochelari Vintage este magazinul online ce pune la dispozitie cele mai noi si interesante modele de ochelari si rame de ochelari, atat pentru doamne cat si pentru domni. Ochelarii Vintage sunt foarte indragiti de vedetele autohtone precum Elena Gheorghe, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Anda Adam, Karmen, de bloggeri si social media influenceri precum Alina Ceausan, Carmen Grebenisan, Diana Guresoaie, Xcentrica dar si de cele mai stilate fete din cadrul emisiunii “Bravo, ai stil”, precum castigatoarea celui de al doilea sezon Marisa, dar si de ocupanta locului 2, Adela Tecuceanu.

Daca sunteti in cautarea unei perechi de ochelari de soare, care sa va protejeze ochii de razele soarelui, uneori mult prea violente, dar care sa arate si bine, aici puteti sa gasiti o multime de perechi ce dispun de lentile cu protectie de 400UV. Exemplu fiind Anda Adam si Karmen ce indragesc ochelarii “Kardashian”.

In cazul in care sunteti in cautarea unor rame pentru lentilele dumneavoastra cu dioptrii, magazinul pune in vanzare acest tip de rame, atat modele clasice, cat si modele indraznete. Exemplul fiind dat de Marisa, Emiliana, Iuliana si Naba, participante in competitia “Bravo, ai stil”. Ele adora ochelarii “Xcentrica” cu rame negre sau transparente.

Cu siguranta toate vedetele ce vor sa isi accesorizeze tinutele intr-un mod mult mai interesant si inedit, au gasit aici perechile de care de care s-au indragostit. Carmen Grebenisan si Alina Ceausan integreaza perfect in tinutele lor ochelarii “Blue Royal” si “Yellow Rimless”.

In plus toata lumea isi poate alege ochelarii in functie de forma fetei, prentru a reusi sa iti pui in evidenta trasaturile frumoase si pentru a masca sau balansa trasaturile dure, rigide. Pentru asta puteti consulta descrierile ochelarilor, create pentru a fi de folos.

Clasici, cu rame subtiri sau mai groase, rebeli, cu lentile roz, albastre, verzi sau culori metalice, inediti, cu strasuri, pietre sau glitter, o gama uimitoare de produse sunt puse la dispozitie de catre acest magazin online.

Fiti indrazneti, accesorizati-va tinutele, si nu uitati ca o privire face cat o mie de cuvinte, asa ca nu ezitati sa va protejati ochii si sa ii scoate-ti in evidenta la orice pas.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro