Straluceste si primeste admiratie purtand ochelarii Hawkers! (P)

Cati dintre voi nu are cel putin o pereche de ochelari de soare? Aceste accesorii fashion au pe langa rolul de a proteja ochii de factorii externi si un aspect placut, ei fiind una din piesele must-have ale oricarui outfit. Povestea lor este mai veche decat credeti. Ideea de la baza careia au plecat fabricantii de ochelari a aparut prima si prima oara in timpul imperiului roman. Luptele dintre gladiatori erau extrem de cunoscute si urmarite, asa ca imparatul roman Nero, s-a gandit ca pentru a-si proteja ochii de razele puternice ale soarelui, ar fi extrem de util sa priveasca luptele prin smaralde. Nu se stie cu exactitate ce alte materiale de protectie au folosit oamenii in trecut, dar cele mai impunatoare sisteme au fost create in secolul XII in China, acolo incepand si testele primelor rame de ochelari de soare. Cert este ca inainte, doar cei bogati isi permiteau sa-i poarte.

Fabricantii de ochelari de soare se lupta pentru a avea cel mai inovativ design si unul dintre cele mai cunoascute brand-uri ar fi cel de la Hawkers. Destul de nou pe piata, acest brand spaniol a aparut la sfarsitul anului 2013 si s-a bucurat de un succes extrem. Calitatea pe care o au modelele de ochelari de soare pe care le creeaza acestia, i-au facut unul din brand-urile care va ramane in istorie.

Majoritatea oamenilor care iubesc sa arate bine, vor alege ochelarii de soare Hawkers. De ce? Pentru ca sunt calitativi, au un design modern si pretul nu va goli buzunarele nimanui. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un accesoriu? Oferind o protectie mare datorita lentilei polarizate, sunt o piesa de nepierdut in sezonul acesta. Fie ca vei opta pentru cei colorati, atat timp cat vei alege una din formele produse de cei de la Hawkers, nu vei da gres. Varietatea modelor, design-ul modern si placut, calitatea, comfortul si protectia pe care o ofera, ar trebui sa fie principalele motive pentru care veti alege ochelarii de soare Hawkers.

Lasa-te admirat vara asta, alegand ce iti place din colectiile Hawkers! Alege-ti stilul si intoarce priviri!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro