Cum sa atragi toate privirile la UNTOLD

Unul dintre cele mai asteptate momente ale verii bate la usa. Ai asteptat atat de mult acest festival incat cu siguranta ti-ai pregatit deja cateva tinute pentru a arata cu adevarat senzational. Pentru UNTOLD cu siguranta iti doresti sa arati incredibil si de ce nu sa atragi toate privirile.

In afara de o incaltaminte comoda, haine retro, indie sau pe stilul tau, este extrem de importanta sa nu uiti piesa de rezistenta: ochelarii de soare.

De ce? Pai in primul rand pentru a te proteja in timpul orelor pe care le petreci in soare, pentru ca nu e de glumit deloc cu asta. In al doilea rand pentru a-ti completa outfit-ul gandit de ceva timp este necesar sa porti o pereche de ochelari de soare, sau chiar doua in functie de cat de des iti vei schimba tinuta. O sa observi cum pe timp de zi, vei primi priviri admirative, care te vor incarca cu o energie pozitiva, exact ce iti trebuie atunci cand mergi la UNTOLD.

Fiind un festival unde vei intalni o multime de persoane, este extrem de important sa arati bine. Ce ochelari de soare vor fi in topul cautarilor? Hai sa vedem.

Ochelarii cu lentila mirror vor fi #1 pe lista fiecarui participant la UNTOLD si asta pentru look-ul vibrant pe care il ofera. Acestia au rolul de a-ti ascunde privirea, asa ca poti analiza orice din jur fara sa dai de banuit. Se potrivesc cu aproape orice outfit, mai ales ca exista o varietate de culori ale lentilelor din care poti alege. Culorile vii sunt din nou in trend, asa ca nu rata sansa de a arata senzational si pregateste-ti o tinuta care sa se potriveasca cu o pereche de ochelari cu lentila mirror.

Daca look-ul pe care vrei sa il adopti este unul retro, nimic mai simplu. Alege o pereche de ochelari rotunzi, poarta o palarie si simte ca esti in centrul atentiei, pentru ca vei starni adevarate controverse in jur cu aceste accesorii legendare in randul muzicienilor. Fii tu vedeta la UNTOLD.

Stilul aviator nu va iesi niciodata din tendinte, asa ca de ce sa nu incerci ochelarii Ray-Ban sau chiar brand-uri ca Polaroid, Hawkers etc. Alege lentilele colorate cu umbre si bucura-te de efectul dinamic pe care ti-l vor oferi.

Look-ul de vedeta a festivalului il poti obtine extrem de usor prin intermediul ochelarilor cu aer vintage dar cu design contemporan, exact cum este cazul celor de la Moschino sau Carrera, care au o serie de ochelari de soare supradimensionati ce nu vor putea trece neobservati.
De asemenea poti incerca si formele nonconformiste, cum ar fi inimi, stelute si cine stie ce alte varietati care cu siguranta for inspira si vor transmite energie buna.

Ochelarii cat eye de asemenea vor face furori in randul petrecaretilor indragostiti de muzica buna a DJ-lor de la Untold, asa ca poti incerca sa-ti achizitionezi unii de la Guess, Tom Ford, sau Tommy Hilfiger.

Bucura-te de petrecere si fii fashion in orice moment din zi! Soare si muzica buna sa fie, ochelarii sunt in stoc si abia asteapta sa va insoteasca la dans.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro