13 celebritati care arata superb cu ochelari (P)

Amanda Seyfried, cunoscuta actrita, renumita pentru rolurile pe care le-a interpretat dar si pentru frumosii sai ochi albastrii, alege sa poarte ochelari in stil clasic cu rame negre. Acest gen de rame de ochelari se potrivesc perfect atat cu fizionomia fetei sale cat si cu tonul pielii si culoarea parului, deoarece negrul creaza un contrast superb ce reuseste sa ii puna in evidenta atuurile.

Anne Hathaway, alege sa poarte aceste rame de ochelari in public in momentele in care isi creaza tinute intr-un stil office/smart. Acesti ochelari ii pun in evidenta latura sa serioasa cat si ochii sai superbi. Anne este sigura pe ea mereu si stie cum sa poarte orice tinuta si orice accesoriu.

Chloe Sevigny apreciaza cel mai mult ramele de ochelarii chic. Aceasta este indrazneata si alege mereu ochelari cu rame groase care sa iasa in evidenta. In acest caz, ramele ei in doua culori reusesc sa atraga priviri. Par wavy, buze rosii si o pereche de ochelari potriviti, acesta este secretul unui look modern, in viziunea ei.

Elle Fanning a optat pentru o pereche de rame de ochelari super indraznete si iesite din comun. Stilul nerd si ramele rosii o fac pe tanara actrita sa arate super cool. Aceasta ar putea castiga cu usurinta premiul pentru cei mai indrazneti ochelari cu lentile transparente, care sunt purtati si integrati in tinute adecvate.

Emma Watson calca pe urmele lui Harry Potter si isi integreaza ochelarii cu lentile transparente in tinutele ei. Aceasta pereche de ochelari cu rame subtiri, negre, cu detalii aurii pe margini, ii contureaza stilul feminin. Un astfel de tip de ochelari poate sa fie purtat cu usurinta in absolut orice tinuta.

January Jones, actrita celebra, isi integreaza cu succes ramele de ochelari cu lentile transparente. Rama neagra marcata de doua detalii aurii laterale ii confera actritei un look scolaresc care o prinde foarte bine. Ochelarii tip computer geek sunt cu siguranta un accesoriu ce se va potrivi mereu cu fizionomia fetei sale.

Jennifer Aniston este cu adevarat o femeie seducatoare. Frumoasa blonda stie cum sa isi puna atuurile in evidenta si apeleaza in momentele cheie la ochelarii sai cu lentila transparenta si rame stil animal print. De asemenea Jennifer stie ca ochelarii in forma clubmaster se potrivesc aproape oricarei fizionomi si reusesc sa fie integrati in orice tip de tinuta.

Kelly Osbourne, fiica celebrului Ozzy Osbourne, este indragostita de ochelarii sai cu rame negre, masive. Alegerea acestui tip de rame nu este intamplatoare, deoarece grosimea ramelor din partea superioara, reusesc sa creeze un balans intre partea inferioara a maxilarului si fruntea sa. Acesti ochelari mascheaza putin partile proeminente din zona maxilarului. In plus se potrivesc de minune cu nuanta de roz a rujului.

Lauren Conrad nu se afiseaza in general ramele de ochelari, insa atunci cand o face look-ul ei este extrem de apreciat. Ramele sunt bine alese, i se potrivesc, iar noi suntem de parere ca ar trebui sa apara mai des purtand ochelari pentru ca o avantajeaza.

Mindy Kaling este o femeie puternica si indrazneata care stie sa adopte atitudinea perfecta pentru fiecare tinuta de a sa. Ea isi lasa stilul “nerd” la vedere si nu se fereste sa poarte rame de ochelari, chiar daca defileaza pe covorul rosu sau este prezenta la evenimente sofisticate.

Rashida Jones s-a indragostit de ramele de ochelari si in ultima perioada abordeaza un stil care o lasa sa poarte ochelari cu lentile transparente in orice tinuta. Ultimele sale aparitii pe covorul rosu au surprins-o purtand o astfel de pereche de ochelari, ceea ce nu este rau pentru ca arata senzational.

Zoe Saldana poarta rame de ochelari intr-o forma inedita care se potrieste perfect cu fizionomia fetei sale. Indrazneata si super cool este alegerea facuta de aceasta atunci cand vine vorba despre ochelari. Cand porti ochelarii potriviti ochii iti sunt pusi mult mai bine in evidenta.

Rihanna este o femeie wow indiferent de situatie. Nu este nevoie de prea mult timp pentru aceasta pentru a arata mereu senzational, multumita atitudinii sale. Celebra cantareata arata bine oricand, asa ca alegerea ramelor de ochelari ne surprinde intr-un mod placut, desigur. Aceasta se cunoaste perfect pe ea insasi si stie mereu cum sa se puna in evidenta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro