Cei mai cool ochelari de soare pentru toamna anului 2018 (P)

Trendurile sunt in continua schimbare si dezvoltare, la fel se intampla si in lumea ochelarilor de soare. Cei mai vazuti ochelari de soare in aceasta vara au fost faimosii cat eyes. Eleganti, cu o forma fina, reusesc sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale doamnelor si domnisoarelor.

Vara a trecut si va intrebati acum, ce o sa purtam toamna asta, pentru ca trendul se schimba iar noi toti vrem sa fim “in pas cu moda”, neputand sa ramanem blocati la ochelarii vechi de vara.

Toamna aceasta spre fericirea tuturor inca se poarta cat eye, doar ca nu cei clasici, ci o forma reinterpretata cu succes de designeri renumiti si mari case de moda, precum Nicholas Ghesquiere (Louis Vuitton) sau Miuccia Prada. Aceasta reinterpretare este opusul unor ochelari oversized, ei fiind mai subtiri si mai lunguieti, acoperind o portiune mai mica din fata. Ochelarii pomeniti sunt creati pentru a fi purtati de zi cu zi, cu usurinta, dar totodata sa fie potriviti pentru rochiile couture. Nu uita, cat eye-ul din aceasta toamna nu trebuie sa acopere prea mult din chip si trebuie sa aiba o forma cat mai alungita, in conformitate cu spusele designerilor renumiti.

Daca totusi te-ai plictisit de ochelarii tip cat eye, te anuntam ca tot in aceasta toamna se poarta ochelarii de soare cu lentile si rame indraznete si extrem de colorate. Acesti ochelari se potrivesc unui stil minimalist sau in tinutele monocromatice, pentru a putea fi o piese de rezistenta, o piesa ce sparge putin compozitia tinutei. Acesti ochelari sunt comercializati de casele de moda si sunt la mare cautare.

Daca nu te-au incantat cele doua propuneri, mai avem una. Ochelarii cu strasuri, incarcati si decorati cu diverse pietre, strasuri, glitter etc. In randul doamnelor sunt extrem de cautati. Cu o astfel de piesa nu mai ai nevoie de alte accesorii. Ochelarii stralucitori vor fi o piese statement de succes in tinutele tale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro