10 lookuri creonate de ochelarii de soare

Rihanna si stilul ei uimitor nu ezita in a ne surprinde, de aceasta data prin alegerea ochelarilor. Acest tip de ochelari lunguieti si cu a latime foarte mica, ce lasa privirea sa se vada sunt foarte moderni.

Daca pana mai de curand toti optau pentru ochelari oversized acum in centrul atentiei au intrat acest tip de ochelari, cat mai mici si alungiti. Detaliul ce marcheaza puntea nazala a ramelor de ochelari este un plus de inedit cum este de altfel si albul intens al ramelor asorat cu lentile foarte inchise la culoare. Cu adevarat o pereche indetia si moderna de ochelari de soare.

Jaden Smith este un adolescent super cool cu un stil indraznet. Ochelarii cu rame argintii din metal, cu forma rotunda sunt potriviti pentru un stil nonconformist. Lentilele de culoare inchisa sporesc misterul look-ului. Cel mai special aspect al acestor ochelari sta in forma lor accentuat de ramele subtiri si stralucitoare. Daca spiritul tau tanar te indeamna catre haine moderne alegerea ar trebui sa fie similara si in cazul ochelarilor de soare. O astfel de pereche de ochelari sigur ti se vor potrivi

Ochelarii tip cateye cu rame si lentile negre creoneaza un look feminin trimitandu-ne cu gandul la cele mai senzuale feline. In acest caz look-ul de agent 007 modernizat si extrem de sexy este marcat de acest accesoriu. Ochelarii cateye au fost si vor fi mereu in preferati de femeile cu un stil elegant si sexy. Inca din anii 50’ acestia reusesc sa faca furori in tot felul de tinute si reusesc a fii integrati atat in tinute cu aer vintage cat si in tinute moderne, spectaculoare chiar haute couture, depinzand doar de modelul acestora. Un avantaj aparte al acestui model il reprezinta faptul ca sunt potriviti pentru aproape toate fizionomiile de fata.

Ochelarii de soare in forma wayfarer nu se demodeaza niciodata. In acest caz Justin Bieber a ales sa asorteze ochelarii sai cu detalii aurii la un costum super modern marcat de broderii aurii. Wayfarer este un stil ce avantajeaza pe toata lumea, dispunand de o multime de variante pentru rama sa. Detaliile metalice intr-o pereche de ochelari sunt mereu bine venite deoarece adauga un plus de stralucire si totodata de durabilitate a ochelarilor.

Pentru a pune mai mult in evidenta stilul feminin, outfiturile elegante si ales atente, o pereche de ochelari oversized sunt intotdeauna potriviti, fapt stiut si de frumoasa Angelina Jolie. Ochelarii de soare oversized nu doar ca reusesc sa te protejeze de razele soarelui dar reusesc sa te puna in valoare pe tine si stilul tau feminin. Daca optezi pentru tinute in stil “femme fatale”, nu uita sa porti accesoriul cheie, ochelarii. Asa vei spori misterul privirii tale de femeie puternica. In plus, acest model nu se va demoda niciodata si vei reusi sa ai ochelari de soare potriviti indiferent de moment.

Unui barbat sarmant, bine imbracat, cu un stil clasic si bine definit i se va potrivi mereu o pereche de ochelari de soare in stil aviator. Acest model de ochelari este renumit in randul barbatilor ce se declara a fii clasici. George Clooney stie cum sa isi asorteze ochelarii tip aviator cu oricare dintre costumele sale. Tinuta este cu siguranta marcata de prezenta ochelarilor cu lentile incchise la culoare ce pun in evidenta rama acestora, subtire, argintie si stralucitoare.

Senzuala cantareata Karmen a ales sa accesorizeze tinuta ei compusa dintr-un sacou negru cu modele, cu o pereche de ochelari de soare in forma asimetrica si cu un ruj rosu intent. Tinuta ar fi fost incompleta fara piesa cheie, ochelarii de soare. Ochelarii negrii intr-o forma dementa, pun in evidenta stilul nonconformist dar totodata super feminin al cantaretei.

Un look casual, simplu, o sa fie mereu pus in evidenta de catre o pereche neagra de ochelari. De foarte multe ori surprindem oamenii din jur prin tinutele noastre insa ce nu stim de fapt este ca de multe ori accesorizarea surprinde si da savoare tinutelor, nu hainele propriu zise. Astfel ca un look relaxat poate in orice moment sa atraga atentia cu ajutorul unor ochelari de soare alesi potriviti.

Stilul office nu implica doar haine intr-o anumita croiala, rochii mulate dar peste genunchi si pantofi stiletto. Acest stil este marcat si de o accesorizare care trebuie sa fie inspirata si atent aleasa, geanta, pantofii, bijuteriile. Facand abstractie de aceste amanunte, un lucru este cu adevarat important: alegerea ochelarilor de soare. Oversized, patrati, negrii, o alegere impecabila ce nu va da gres niciodata. Insa daca vreti sa indulciti putin look-ul puteti as optati si pentru niste ochelari cateye.

Daca vrei sa experimentezi un stil trashy, messy, iti sugeram sa porti ochelari in forme cat mai la moda, in forme inedite si care surprind. O pereche de ochelari de soare cu rame metalice, intr-o forma indrazneata, rotunda, reusesc nu doar sa atraga atentia, ci si sa puna restul tinutei in valoare si sa confere stil.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro