Look-ul perfect pentru o zi de facultate (P)

Emotii, cumparaturi si multe pregatiri, asa se definesc ultimele saptamani de vacanta, inainte de inceperea facultatii. Fie ca studiezi dreptul, economia, medicina sau orice alt domeniu, prima zi de facultate este mereu marcata de emotia cunoasterii noilor colegi sau de revederea cu cei vechi si, evident, de multe tinute office dar indraznete.

Cert este ca toti se intreaba “Eu cu ce ma imbrac in prima zi de facultate?”
Ei bine, mai jos aveti ilustrate 2 look-uri perfecte, conturate de accesorii speciale, rame de ochelari cu lentila transparenta, din care te poti inspira. Fie ca esti de sex masculin sau de cel feminin, iti putem arata si demonstra ca ramele de ochelari cu lentile transparente pot da contur tinutelor tale din zilele speciale.

O tinuta ideala pentru prima zi de facultate, care de altfel este o zi lejera, de acomodare, trebuie sa fie cool si sa te simti bine in ea. Tinuta poate sa fie compusa dintr-un costum, de orice culoare, model, cu orice imprimeu. Lasa imaginatia sa te ajute in acest caz. Sa nu te gandesti ca ar putea parea “too much” pentru ca noi iti vom da cateva tipsuri pentru astfel de tinute, pentru a reusi sa o faci sa arate super. Nu uita ca intr-o tinuta accesorizarea este cheia. In acest caz iti sugeram sa nu apelezi la bijuterii opulente ci la o esarfa simpla, poate chiar prinsa in par, si neaparat o pereche de rame de ochelari. 

La un costum, un tricou alb sau negru o sa se potriveasca de minune, pentru a da un aspect curat tinutei si pentru a avea grija sa nu o impodobim si mai mult. Daca te vei imbraca asa alegerea pantofilor este usoara intrucat se potrivesc atat incaltari tip sport, tenisi negri, cat si incaltari cu toc, eventual unul patrat gros, pentru a pastra stilul tinutei.

Revenind la accesorii, trebuie mentionat ca este momentul in care iti poti pune cu succes chipul in evidenta, purtand o pereche de ochelari cu lentile transparente, pentru a atrage atentia in partea superioara, in zona capului si in special a ochilor. O pereche de ochelari cu rame in stil clasic, negre sau maro, se vor asorta perfect atat cu stilul cat si cu cromatica tinutei, insa poti sa indraznesti mai mult si sa alegi ca ramele tale sa fie mai speciale, mai inedite, mai indraznete. Daca purtati un costum negru simplu, puteti sa plusati cu o pereche de rame de ochelari colorate sau cu modele aplicate. O tinuta perfecta pentru o zi de facultate ce se va termina la o terasa, de vorba cu noii sau de ce nu, vechii colegi. Creaza-ti un look bazat pe sfaturile noastre, pornind de la ochelarii tai de vedere sau cei cu lentile transparente, iar noi iti garantam ca vei intoarce priviri.

Cat despre baieti, acestia pot opta pentru un look messy studiat. Ce inseamna asta? Pentru a exemplifica am atasat o poza cu un model, insa acesta este doar pentru inspiratie, tu iti poti crea look-ul cu hainele pe care le ai deja in dulap.

Pentru un stil dezordonat-aranjat poti sa alegi o pereche de jeansi, un tricou simplu sau cu imprimeu, adidasi si o camasa care trebuie sa fie deschisa, accesorizat fiind cu o pereche de rame de ochelari cu lentile transparente, intr-o forma menita sa se potriveasca cu forma chipului tau. Revenind la tinuta, culoarea jeansilor e mereu moderna si potrivita oricui. Nu uita ca aceasta este scoasa in evidenta de alb. Baby blue-ul, albastrul inchis si albul vor da impresia unui look curat in timp ce camasa ravasita si descheiata este menita sa insoteasca atitudinea si stilul tau cool si indraznet. O tinuta simpla in aparenta, cu piese de o singura culoare, dar care este accesorizata cu o pereche extrem de potrivita de ochelari, nu va da gres niciodata. Ochelarii sparg compozitia culorilor hainelor, daca sunt alesi corespunzator, astfel atentia este mai mult concentrata in zona capului si in special in partea superioara. Iti sugeram rame negre, sunt perfecte oricand. Asa ca daca nu stii cum sa te imbraci in prima zi de facultate, “arunca” intr-un mod aranjat pe tine o camasa si asorteaz-o cu o pereche de ochelari care iti scot ochii in evidenta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro