12 filme si seriale de vazut pe Netflix in decembrie 2018

In fiecare luna, Netflix face disponibile zeci de filme si seriale. Iata mai jos recomandarile Cinemagia in ceea ce priveste oferta lunii decembrie. Cum timpul nostru este atat de limitat, iar oferta este mai mult decat bogata, ne-am concentrat asupra titlurilor (sau a sezoanelor) noi. Din recomandari nu lipsesc filme premiate cu trofee prestigioase, dar nici… o soap opera supranaturala cu sirene. Cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.

Dogs of Berlin/7 decembrie
Dupa captivantul Dark, Netflix propune o noua productie germana, thriller-ul politist Dogs of Berlin. Moartea suspecta a unui fotbalist profesionist declanseaza o investigatie ce va pune reflectorul pe mai toate clasele societatii germane, de la imigranti ilegali si mafie la cei mai puternici oameni ai tarii.

Mowgli: Legend of the Jungle/7 decembrie
Dupa succesul de casa The Jungle Book, filmul lui Andy Serkis a fost considerat riscant pentru o lansare in cinematografe, prin urmare iata-l preluat de Netflix. Cum povestea o cunoastem cu totii, probabil il vom vedea doar pentru a ne dumiri daca este mai bun sau mai slab decat productia Disney de acum doi ani.

El Recluso/The Inmate/7 decembrie
Un thriller de actiune inspirat de un serial argentinian de acum doi ani. Cand fiica unui judecator este rapita, un fost soldat se infiltreaza intr-o inchisoare de maxima siguranta pentru a afla daca faptasii nu fac parte dintr-un grup infractionali ce cuprinde atat detinuti cat si gardieni.

The Protector/14 decembrie
Cand auzim de lansarea unui serial turcesti ne asteptam ca acesta sa fie o telenovela, dar iata ca Netflix ne demonteaza prejudecatile cu The Protector, povestea unui tanar care, dupa ce obtine puteri mistice de la un talisman, infrunta forte intunecate, incercand in acelasi timp sa dezlege un mister din trecut.

Travelers (sezonul 3)/14 decembrie
Premisa complicata (zeci de „calatori” dintr-un viitor postapocaliptic isi transfera constiintele in corpurile unor oameni din prezent pentru a se implica in societate si impiedica un cataclism), scenariul imprevizibil, ritmul alert si personajele convingatoare au transformat acest serial creat de canadianul Brad Wright (cunoscut pentru serialele Stargate) intr-un succes de public. Iar la inceputul noului sezon viitorul e mai incert ca niciodata.

loading...
Tidelands/14 decembrie
Daca ti-am atras atentia cu „telenovele supranaturale cu sirene” la inceputul acestui articol, iata ca am ajuns si la probabil cea mai imprevizibila oferta a lunii. Tidelands este primul serial original Netflix realizat in Australia si are in centrul atentiei o femeie care se intoarce in satul de pescari natal, unde descopera un extraordinar mister.

Roma/14 decembrie
Vazut deja pe marile ecrane in cadrul festivalului Les films de Cannes a Bucarest, cel mai nou film al mexicanului Alfonso Cuaron a castigat Leul de Aur la festivalul de la Venetia, unele publicatii precum revista Time etichetandu-l drept „cel mai bun film al lui 2018”. Povestea are loc la inceputul anilor ’70 in Ciudad de Mexico si are in centrul atentiei mai multe personaje feminine.

Bird Box/21 decembrie
Un horror postapocaliptic regizat de Susanne Bier, una dintre cele mai cunoascute regizoare europene, cu Sandra Bullock in rolul principal? Bird Box este din start interesant, in ciuda asemanarilor evidente cu A Quiet Place: cand rasa umana este atacata de entitati care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie incearca sa-si salveze copiii legandu-se la ochi si incercand sa se puna la adapost de atacatori.

Perfume/21 decembrie
O adaptare a cartii omonime a lui Patrick Suskind, serialul aduce actiunea in zilele noastre, pastrandu-i punctul central: un barbat care ucide adolescente pentru a le transforma esenta in cel mai imbatator parfum creat vreodata.

Bad Seeds/Mauvaises herbes/21 decembrie
Comedie franceza scrisa si regizata de comicul Kheiron, care joaca si rolul principal, alaturi de mai cunoscutii Catherine Deneuve si Andre Dussollier. Eroul este Wael, un fost copil al strazii devenit escroc marunt si nevoit sa infrunte fel de fel de peripetii.

You/26 decembrie
Cu un al doilea sezon deja confirmat inca dinainte de premiera, You s-a lansat in septembrie pe canalul Lifetime si acum poate fi vazut pe Netflix. Cand o tanara este salvata de la un accident mortal de un librar chipes, acest gest aparent dezinteresat duce la o poveste de dragoste. Dar ce nu stie eroina este ca noul iubit o urmareste de mult timp si este gata de orice pentru a ramane cu ea.

Selection Day/28 decembrie
Productia Netflix Sacred Games (in continuare cu un rating peste 9 pe imdb.com) a dovedit ca India poate produce thriller de calitate (cronica noastra aici) si drama sportiva Selection Day nu face decat sa largeasca posibilitatile de productie nebollywoodiene: un tanar jucator de cricket are parte de o multime de provocari in incercarea sa de a deveni un star al acestui sport extrem de popular in India.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro