ANDREEA TONCIU SE LAUDA CA N-A CITIT O CARTE IN VIATA EI, DAR A „PRODUS” INTR-O SAPTAMANA BANII PE CARE ROMANII II FAC INTR-UN AN.

Cu ce se lauda Andreea Toniciu? Vedeta sustine ca n-a citit o carte in viata e, dar face mia multi bani decat isi poate imagina un roman obisnuit. Sumele cu care „ameninta” bruneta sunt de-a dreptul ametitoare.

Bruneta in varsta de 37 de ani a dat tot din casa. A spus din ce-si castiga banii, iar sumele cu care se lauda sunt pur si simplu ametitoare. Mai mult, Andreea sustine ca n-a citit o carte in viata ei, lucru care nu a incurcat-o prea tare cand a venit vorba de afaceri.

Andreea Tonciu a facut o gramada de bani dupa doar o saptamana petrecuta in Republica Dominicana. Dupa ce a fost eliminata de la Survivor All Stars in primul duel al sezonului, vedeta s-a intors acasa mai bogata decat a plecat. A mai adaugat in cont inca 6.000 de euro. Mai exact, in doar o saptamana. Diva de la Survivor a castigat cat Iohannis intr-o luna.

Chiar daca castiga intr-o saptamana cat altii in cateva luni bune, vedeta sustine ca nu prea i-a placut scoala.

„De ce ma intrebi pe mine? Nici nu stiu daca am citit vreodata vreo carte. Doar alea pe care le aveam la scoala, lectiile. Nu imi place sa citesc. Eu sunt sincera. Vrei sa te mint? Nu mi-a placut sa invat! Si stii vorba aia: o sa regreti tu anii astia!

Niciodata nu-i regret! Ah, da, poate ii regret ca am imbatranit, dar asa sa ma duc acum la scoala… Never, nu! Exclus, nu-mi place scoala!

Liceul era aproape de mine si era matusa mea directoare pentru ca eu nu am invatat bine. Vrei sa te mint sa iti spun acum ca am fost eminenta, cum spun altele? Nu, nu mi-a placut cartea. Dar nici proasta nu sunt.

Am fost exmatriculata trei zile de la liceu, chiar daca era matusa mea directoare. In pauza, m-au pus sa spal toaletele si geamurile scolii, exact ceea ce nu imi placea, pentru ca eu eram smechera acolo. Toti radeau de mine si eu incepeam sa urlu, sa tip”, a declarat Andreea Tonciu, in cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

Andreea Tonciu a debutat in lumea mondena intr-o emisiune de matrimoniale. Ulterior, bruneta a devenit asistenta TV in emisiunea Adrianei Bahmuteanu. Aici, aceasta a prezentat prognoza meteo. Momentul care a facuta subiect principal in showbiz a fost acela cand a fost concediata in direct de Adriana Bahmuteanu, dupa ce a refuzat sa-si indeplineasca atributiile din emisiune.

Mai apoi, vedeta si-a construit o cariera in televiziune dupa ce a devenit asistenta in emisiunea lui Dan Capatos. Treptat a devenit o prezenta regulata in peisajul monden romanesc, participand la diverse emisiuni si proiecte TV.

Un moment notabil al carierei sale a fost participarea la concursul „Bravo, ai Stil! Celebrities”, unde a ocupat locul 3. S-a facut remarcata datorita stilului vestimentar, dar si a personalitatii sale autentice.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro