PREZICATOAREA CARE ANUNTA DIVORTUL ANDREI DE CATALIN MARUTA.

Andra (37 de ani) si Catalin Maruta (45 de ani) isi vor spune adio? Clarvazatoarea Carmen Harra a anuntat ca vedetele de la Pro TV vor divorta. Prezicatoarea a facut mai multe calcule si a explicat ce urmeaza sa se intample intre cei doi.

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din anul 2008 si au demonstrat ca iubirea adevarata chiar exista. Sunt de nedespartit, iar dincolo de partea sentimentala, se sustin foarte mult unul pe celalalt si in viata profesionala. Mai mult decat atat, cuplul vrea sa isi reinnoiasca juramintele la Venetia, alaturi de cei doi copii, Eva si David.

Andra si Catalin Maruta au o casnicie de invidiat. Cei doi sunt impreuna de aproape 15 ani, iar povestea lor de dragoste a fost completata de copiii lor, Eva si David. Desi pare ca sunt de nedespartit, Carmen Harra prevede un divort intre ei. Clarvazatoarea l-a avertizat pe prezentatorul Pro TV inca din anul 2008 cu privire la acest aspect. Iar in urma cu doar cateva zile, artista si-a pierdut inelul de logodna.

„Andra si Maruta sunt, pentru mine, un cuplu senzational. Maruta m-a adus pe mine din America, in Romania, dupa 17 ani in care nu am mai fost si sunt foarte recunoscatoare. Eu am calculat codurile lor fara sa imi dau seama intr-o emisiune in direct, la Maruta. El mi-a dat data lui de nastere si cea a Andrei, in 2008, nici nu stiu daca erau casatoriti la acea vreme.

Atat stiu ca i-am spus, ca se va casatori, va avea o fata si un baiat, dar exista si pericolul unui divort generat de ea, si nu de el. In mod simbolic, dupa 13 ani de casatorie, pierde acest inel de logodna. Ei sunt doi oameni a caror relatie poate sa fie extraordinara, dar se poate termina intr-un dezastru.

El si-a calculat aceasta casatorie, a stiut exact, a proiectat in timp cum o sa fie casatoria cu Andra. Nu zice nimeni ca nu au fost atrasi, ca nu s-au iubit, ca nu a existat o forta magnetica intre ei, dar el a gandit foarte bine aceasta casatorie si a vazut o fata superba, ambitioasa si a stiut exact unde se duce.

In general, oamenii nu planifica, se arunca orbeste intr-o casatorie si pe urma sufera consecintele. Ei nu sunt suflete pereche si nu este nici relatie karmica, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra intr-o emisiune TV. In ciuda afirmatiilor facute de clarvazatoare, Andra si Catalin Maruta au hotarat ca anul acesta sa isi reinnoiasca juramintele la Venetia, acolo unde a avut loc si cererea in casatorie, in urma cu 14 ani. Alaturi de ei, vor fi cele mai importante persoane din viata lor, Eva si David.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro