Allexinno si Starchild o cauta pe “Joanna”.

Allexinno si Starchild au dat start filmarii videoclipului pentru piesa cu acelasi nume, motiv pentru care au lansat un concurs intre fanii lor.


La inceputul lunii octombrie, artistii lansau ceea ce se anunta inca de pe atunci a fi un adevarat hit. In prezent, la mai putin de trei saptamani de la aparitia melodiei, “Joanna” a inregistrat peste 800.000 de vizualizari pe Youtube si s-a facut auzita in zeci de cluburi din tara si peste hotare.
Ultimul mare hit al baietilor, “Senorita” a devenit hit international ocupand primul loc in mai multe tari din Europa si Orientul Mijlociu.
Baietii isi doresc ca in noul lor videoclip, rolul lui “Joanna” si al prietenilor ei sa fie jucat de fanii lor, motiv pentru care Allexinno si Starchild au pus la bataie un concurs prin care o cauta pe “Joanna”.
Asadar, fetele dornice sa apara in videoclip si sa afle cine le-a pus inima pe jar artistilor nostri, sunt asteptate sa trimita cele mai expresive fotografii pe adresa touchmanagement@gmail.com sau pe contul oficial https://www.facebook.com/AllexinnoStarchildPage.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns