Ce a spus Monica Pop despre modul in care s-a vindecat Catalin Botezatu.

Recent vestea ca celebrul designer Catalin Botezatu a fot infectat cu COVID-19 a devenit virala. Fiind un pacient cu risc mare, designerul a decis sa nu se interneze. A urmat un tratament acasa, tratament in urma caruia s-a si vindecat. Medicul Monica Pop a reactionat imediat la aflare vestilor.

Fiind una din vocile dure la adresa tratemantelor impuse prin protocoalele Ministerului Sanatatii, Monica Pop a reactionat la declaratiile designerului. Acesta afirma recent ca a avut o infectie covid, dar o forma usoara.

Suferind in ultimii ani mai multe operatii, designerul a decis sa se trateze acasa de covid si nu in spital. In urma acestor declaratii Monica Pop a reactionat imediat:

”E un lucru deosebit ce s-a intamplat aici. Dansul oricum nu avea cum sa nu aiba imunitatea scazuta, din moment ce facea tratament polichimioterapic. Cu toate astea a facut o forma usoara si asta spune foarte mult. Ma bucur foarte mult ca ati pomenit lucrul acesta. Bravo celor care au spus prima data, pentru ca este intr-un fel o incurajare.

loading...
S-a tratat acasa si foarte bine a facut, avand in vedere ca a avut o forma usoara. Iata ca si oamenii care au boli severe se pot vindeca acasa si sa faca o forma care nu este foarte grava (…) Nu se poate ca oamenii sa fie descurajati in halul asta. Este o infuzie de rau peste tot si nu e normal”, a spus Monica Pop.

In ultima vreme, din cauza unor forme severe al bolii, mai multe personalitati au decedat. In unele cazuri au existat suspiciuni de decese din alte cauze, dar in urma autopsiilor rezultatele au relevat ca decesul a survenit din cauza SARS-COV-2.

Cu toate astea, numarul deceselor in urma infectarilor cu covid a crescut. Monica Pop, ca multi altii, spune ca s-a saturat sa auda de nenorociri si ca ceea ce a facut Catalin Botezatu a fost foarte bine.

”Ne-am saturat sa auzim numai de nenorociri, de morti, de drame. De pacienti care sunt foarte multi, ca in Terapia Intensiva nu mai sunt locuri.

Spre incurajare, absolut nimic. Oamenii nu au o sustinere psihica. Oamenii sunt cazuti moral. Unii care nu au nicio boala si nu au niciun fel de problema.”, a mai declarat medicul Monica Pop.

Dupa ce la inceputul anului scapa de cancer, in urma unei noi interventii chirurgicale, Catalin Botezatu se infecta cu covid. Desi cu o forma usoara a infectiei, desginerul decidea sas e trateze acasa.

loading...
Vedeta Kanal D recunostea recent ca a trecut prin infectie si ca a facut o forma mai usoara. Riscul era foarte mare, avand in vedere ca organismul sau era in recuperare, dupa interventia de la clinica din Turcia.

”Da, am avut covid. Mi-a fost foarte frica pentru ca nu stiam cum reactioneaza organismul fiind una dintre persoanele cu risc. Am avut o forma usoara.

Nu am avut miros, asa mi-am dat seama. Am inceput sa ma parfumez mult de tot si am vazut ca nu miros”, declara Catalin Botezatu.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro