Cea mai tanara revelatie a verii in showbiz’ul romanesc

„Keep Me Runnin'” este piesa cu care incepem vara, lasand in urma toate problemele.
Raisa este o tanara artista, originara din Targu Mures, care la 12 ani a ales sa se mute in Bucuresti pentru a-si implini visul muzical.

Piesa Keep Me Runnin’ este o combinatie inedita de influente pop si dance, completata perfect de vocea calda dar in acelasi timp puternica a Raisei.

Regizoarea videoclipului piesei „Keep Me Runnin”, Isabella Szanto, a imaginat pentru Raisa o lume ireala, cameleonica, plina de lumini, culori si umbre. Cu ajutorul specialistilor in make up si hair, Raisa s-a transformat intr-o adevarata Lady Gaga pentru videoclip, avand schimbari radicale de hair si make up, dar si tinute efervescente care vin sa ii complimenteze silueta si tinuta eleganta dobandita la orele de dans.

Tanara artista de numai 16 ani are planuri mari pentru perioada urmatoare. A intrat deja in studio alaturi de o echipa de succes din Romania, este in lucru cu un nou single si se pregateste intens pentru prestigioasa universitate americana Berklee, renumita pentru absolventii celebri pe care i-a avut de-a lungul anilor.

loading...
„E important pentru un adolescent sa isi seteze niste obiective pe termen scurt si lung, cred ca ele te fac sa te autodepasesti, deci sa reusesti. Chiar daca abia am lansat piesa „Keep Me Runnin'” si sunt in plina campanie de promovare, am finalizat un alt single produs de o echipa de profesionisti care sunt cunoscuti prin hiturile lor la nivel international si pe care o voi lansa in septembrie. O sa aveti o surpriza foarte placuta ?! Toamna se anunta bogata cu aparitii tv, sedinte foto. In plus imi doresc sa fiu cat mai prezenta pe retele de socializare, sa am o legatura cat mai stransa cu prietenii mei virtuali care ma incurajeaza la fiecare aparitie” declara Raisa.

Artista ia saptamanal ore de canto si pian pentru examenul de admitere, iar dansul este relaxarea ei si face parte din pregatirea ei pentru show’uri.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro