Top 5: Cele mai tari evenimente de Valentine’s Day 2013!

Pentru ca mai patru zile este Valentine’s Day sau pe romaneste Ziua Indragostitilor,ne-am gandit sa va aducem in vedere un top 5 cu cele mai interesante party-uri de pe 14 Februarie unde puteti merge impreuna cu partenerul/partenera!


Un super-concert de Ziua Indragostitilor este la CinemaPRO unde LaLa Band vin cu cele mai frumoase cantece de iubire care sunt interpretate live de mesagerii dragostei.Imediat dupa terminarea concertului este avanpremiera noului film fenomen, Cronicile Casterilor: A 16-a luna

Iubitorii de muzica pop-rock sunt invitati la Sala Radio unde Paula Seling si Big Band Radio ne invita la un concert special de Valentine’s Day,cu aceasta ocazie , Paula Seling va face o incursiune in impresionanta ei cariera si va canta live cele mai apreciate piese.
In Shakespeare (Blanari nr.21 / Bucuresti) are loc petrecerea „Romeo & Juliet for a day” pe 14 februarie incepand cu orele 22:00.Se elibereaza si certificate de casatorie pentru o zi :-).

Toti indragostitii sunt asteptati la Hanul cu Tei din Bucuresti, unde va avea loc un mega-concert Proconsul.Saptamana viitoare trupa va lansa si urmatorul single intitulat „No matter what„!

Lugojenii sunt asteptati sa petreaca noaptea de 14 februarie in Vegas Club unde DJ Silviu si MC.ADDYTZU au pregatit muzica buna,jocuri,concursuri si declaratii de dragoste premiate cu sampanie!

Pentru cei care sunt Anti Valentine’s Day sunt invitati in Fabrica pe 15 februarie 2013 unde ZOB, Niste Baieti si The Crazy Plumbers vor face un show inedit.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns