Antid8t cu Tommy – Drumul Spre Pierzanie (PREMIERA)

Continuam si saptamana aceasta seria de lansari de pe albumul de debut al rapperului Antid8t, „Made in Mahala”. Piesa de fata este facuta in colaborare cu nimeni altcineva decat managerul casei de discuri Voices Media, Tommy, care a activat vreme de multi ani ca membru al trupei hip hop „Vineri 13”. Beatul piesei este compus de Rappy (CPR Productions) si Legee.


Cateva detalii in plus despre melodie aflam chiar de la autorul ei, Antid8t:

„Colaborarea dintre Rappy si Legee s-a dovedit a fi una fructuoasa, transformandu-se in negativul piesei. […] Noua ne-a placut mult ceea ce facea Rappy, atat primul sau album, cat si productiile sale ulterioare. Este un producator foarte talentat, printre cei mai buni din Romania si isi merita toata consideratia de care se bucura […] In noiembrie 2009, Rappy ne-a trimis mai multe beaturi sa le ascultam, iar cel mai mult ne-a placut acesta. Legee i-a adaugat corul si tot la indemnul sau, Rappy a schimbat si tobele. Mult timp nu am stiut despre ce sa scriem pe el, niciunul dintre noi. Am incercat un subiect ce ar fi abordat unele aspecte despre miscarea hip hop, celebra tematica privind industria muzicala. Dar nu simteam piesa in felul ala. Ulterior, in urma unor experiente deloc placute, am scris cele trei strofe in doar cateva ore, intr-o singura zi, la inceputul lunii august 2010, iar dupa cateva zile am imprimat si vocile. Parca era un freestyle, scriam dintr-un foc, totul iesea pe loc. […] E o piesa deep, pentru mine are o cu totul alta semnificatie decat ar avea pentru oricine altcineva. […] Refrenul este dintr-o piesa mai veche de a mea, din primavara anului 2008.”

Este unul dintre cele mai intunecate cantece de pe albumul „Made in Mahala”; trateaza subiecte precum melancolia, depresia, nebunia, diferite introspectii cauzate de diversi factori nocivi, precum consumul de droguri, singuratatea sau rautatea manifestata de catre oamenii din jur.

Daca „Trei Culori” inspira agresivitate pe un fond obscur, „Drumul Spre Pierzanie” exprima agonie. Este cea mai sumbra piesa de pe material. Beatul este unul deosebit: tobe grele, balans si un sample care te face sa o asculti pana la capat. Desi este personal, este genul de cantec pe care il asculti singur, in casa, meditand, in momentele in care ai nevoie de un suport.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns