Cuza feat. Oana – Amandoi (premiera single nou)

Casa de discuri Voices Media lanseaza un nou single,Cuza feat. Oana – Amandoi, in premiera pe YabbMusic.ro.Aceasta piesa prezinta o poveste de dragoste a zilelor noastre in care doi tineri sunt indragostiti, insa niciunul nu face primul pas.

“In aceasta melodie se poate regasi orice tanar care se indragosteste pe neasteptate. Cand am facut textul, practic nu am facut mai mult decat sa scriu o poveste traita si simtita de mine in trecut. Versurile, descriu exact ceea ce am simtit fiecare dintre noi la un moment dat in viata , fie in liceu, inainte sau dupa acesta. Sunt sigur ca piesa o sa ii faca sa zambeasca pana si pe baietii smecherasi care se uita doar cu coada ochiului dupa fete!“ – Cuza

Adrian Popescu alias Cuza, in varsta de 22 de ani, si-a inceput cariera in 2009 in orasul natal Targu-Jiu cantand in mai multe trupe de cover-uri . Prima piesa compusa de el este CEEO – Spre mare, lansata acum 5 luni. Este student la UMF Timisoara.
Compozitia a fost realizata de Cuza si Mircea Elisei, productia muzicala si mixingul ii apartin lui Jay Murano, masteringul fiind realizat la Super Sound Studio de inginerul de sunet Costin Milon. Versurile melodiei au fost scrise de Cuza iar artwork-ul poarta semnatura lugojeanului Catalin Cristea.

Oana Marinescu are 18 ani si este tot din Targu-Jiu. Studiaza la Liceul de Arta din acelasi oras si dintotdeauna a fost pasionata de muzica. De asemenea, de curand a descoperit si arta teatrala, imbinand intr-un mod frumos muzica si teatrul.
Cateva detalii tehnice in legatura cu acest single.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns