Misty – Bang (premiera videoclip nou)

Mister si fascinatie, apa si foc, pasiune si neliniste, un oximoron muzical ne va incanta in aceasta toamna incetosata: Misty. Pe cat de misterios este numele ei, pe atat de senzuala si calda este vocea tinerei artiste.
Misty
Misty – un nume nou in industria muzicala – ne aduce caldura si flirturile verii inapoi cu single-ul ‘Bang’. Piesa este o invitatie la dans si petreceri, numai buna pentru toamna plina de ploi care vrea cu tot dinadinsul sa ne tina inchisi in case.
In legatura cu numele ei misterios, Misty ne-a declarat:

‘Intotdeauna m-au atras misterele. Sunt fana serialelor cu extraterestrii, vampiri, legendele… tot ce tine de mistic! Apropiatii imi spun ca sunt o enigma pe care cu greu reusesc s-o dezlege. Imprevizibila si mereu spontana, cu mine viata e un mister, o surpriza continua! ‘Misty’ mi s-a parut un nume foarte muzical si feminin si in concordanta cu personalitatea mea’, ne-a declarat tanara artista.


‘Bang’ este ca un cocktail savuros de europop, dance, un dram de synthpop si o aroma de 80’s, totul impachetat in versuri directe si miscarile unduioase ale lui Misty.
‘Piesa este una pozitiva, nebunatica si indeamna la distractie. Mesajul este unul singur si simplu : ‘Let’s party!’, adauga Misty.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns