Glorya – Casi Casi (premiera videoclip)

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania in premiera pe YabbMusic.ro.

Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti „iepurasi Playboy”, de la noi, imagini care subliniaza ceea ce promovam, mai mult si mai mult, in tara noastra. Filmarile au avut loc in studourile Media Pro, din Buftea, regia poarta semnatura binecunoscutului regizor Alex Ceausu.

„Noul meu single, Casi Casi, este unul plin de viata, antrenant, care te face sa dansezi continuu. Iar pentru ca sa-l pun si mai tare in evidenta, impreuna cu producatorul meu, de la Tommo Production, am conceput ideile celui mai sexy si provocator videoclip din Romania. Nu vrem sa fie perceput ca unul vulgar, ci ca pe unul plin de senzualitate. In plus, in ultima perioada, tara noastra promoveaza, intr-o maniera excesiva, trupurile goale.”, a declarat artista.


„Casi Casi” a intrat deja pe unul din cele mai mari radiouri, de la noi, si urmeaza sa fie semnat worldwide.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns