MISS TURISM ROMANIA 2013: se pregateste sa devina medic stomatolog si ne reprezinta in Malaezia

Ionella Georgiana Postelnicu a fost desemnata oficial Miss Turism International Romania 2013, urmand sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism International 2013, competitie care se desfasura in acest an in perioada 08.dec.2013 – 03.ian.2014 in Malaezia.


Ionella Georgiana Postelnicu are 25 ani, 1.70 m inaltime, iar dimensiunile ei sunt 85-60-90. Ionella locuieste in Bucuresti, a absolvit Facultatea Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane, luandu-si apoi diploma de Master in Administrarea Afacerilor in Turism in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In prezent Ionella este studenta in anul 5 in cadrul Facultatii de Medicina Dentara – Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Ionella vorbeste 3 limbi straine, engleza, franceza si spaniola amanunt extrem de important pentru participarea sa din Malaezia. Printre pasiunile sale se regasesc lectura, calatoriile, opera, teatrul si modellingul, urmand insa si cursurile de pian si chitara.

Urmand exemplul Dianei Solomon – Miss Turism International Romania 2012 si candidata a Romaniei in editia din 2012 a competitiei Miss Tourism International, proaspata detinatoare a titlului „Miss Turism International Romania 2013” concureaza alaturi de alte aproximativ 55 de candiate din tot atatea tari din intreaga lume, incercand sa egaleze performanta Florinei Manea care in 2006 a castigat aceasta competitie internationala.

In anul 1994 a avut loc prima editie a competitiei Miss Tourism International, competitia clasata pe locul al 5-lea la nivel mondial, din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului.

Miss Tourism International este cea mai importanta competitie internationala organizata pe o platforma de turism, fiind singura competitie a carei finala se desfasoara in noaptea Anului Nou, fiecare castigatoare fiind incoronata pe 31 decembrie. Miss Tourism International este organizat cu scopul de a promova turismul si schimburile culturale intre tarile participante.

Sursa: realitatea.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns