Coincidente imposibile care chiar s-au intamplat! N-o sa-ti vina sa crezi!

Daca privesti cu atentie in jur si analizezi putin lucurile, vei observa coincidente la fiecare pas. Ei bine, cele pe care ti le prezentam mai jos te vor lasa cu gura cascata, oricat de cinic ai fi!
Cu 14 ani inainte ca Titanicul sa se scufunde, Morgan Robertson a scris o carte despre un vapor. Acesta era descris ca imposibil de scufundat si lovea un iceberg intr-o noapte de aprilie cu viteza de 22,5 noduri, scufundandu-se in Oceanul Atlantic, la 400 de mile departare de orasul Newfoundland. Va intrebati ce diferenta este intre acest vapor si realul Titanic? Viteza Titanicului la impactul cu icebergul era de 25 de noduri. Toate celelalte s-au petrecut exact asa cum Robertson a scris cu 14 ani inainte de tragedie! Daca sunteti curiosi in privinta numelui vaporului din carte… acesta era Titanul.

Thomas Jefferson si John Adams au fost intotdeauna cei mai buni prieteni. Legatura dintre ei a fost atat de puternica incat ambii au murit in aceeasi zi, 4 iulie 1826, la fix 50 de ani de la Declaratia de Independenta a Statelor Unite!

112 oameni au murit pe timpul constructiei faimosului baraj Hoover din Statele Unite ale Americii. Primul dintre acestia a fost JG Tierney, care a incheiat socotelile cu viata pe 20 decembrie 1922. Ultimul deces pe santierul Hoover Dam a avut loc fix 13 ani mai tarziu, iar cel mort a fost nimeni altul decat fiul lui Tierney.

In iulie 1975, Erskine Lawrence Ebbin, un tanar de doar 17 ani, a murit dupa ce a fost lovit de un taxi in Hamilton, Bermuda. Ce e asa ciudat in privinta acestei intamplari? Cu fix un an inainte, fratele tanarului, care avea atunci tot 17 ani, a fost ucis pe aceeasi strada, tot de un taxi. Inca nu va trec fiori reci pe sira spinarii? Atunci aflati ca cei doi frati au fost ucisi de acelasi sofer!!!

Prima invazie mongola in Japonia, din 1274, a fost un real succes pentru mongoli, insa un taifun le-a „sifonat” foarte tare flota si au fost nevoiti sa se retraga. S-au intors cu forte proaspete si cu o armata mult mai puternica 7 ani mai tarziu, insa istoria s-a repetat: un alt taifun le-a distrus planul si le-a provocat pierderi insemnate. Partea ciudata este ca in general astfel de fenomene meteo extreme au loc in Japonia o data la cateva sute de ani, poate chiar si mai rar.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns