Anamaria Prodan, in scandal cu Vica Blochina: „Cand esti rupt in c*r razi de altii”. Vezi de la ce a inceput totul!

Sexy impresara Anamaria Prodan ii bate obrazul Vicai Blochina. Dupa ce fosta iubita a lui Victor Piturca a sarit la gatul milionarului Nick Radoi si l-a numit „taran penibil”, sotia lui Laurentiu Reghecampf a „urecheat-o” in direct.

„E urat! Eu nu pot sa vorbesc urat despre un om care a deschis usa casei sale pentru mine. Nu se face asa ceva. Nu poti sa barfesti un om care te-a pus la masa lui. Haide sa ne oprim putin! Vica si-a platit singura camera cand a fost cu Botezatu, dar nu ma intereseaza astfel de subiecte. Noi am stat intr-o vila de 10 milioane de euro, noi am facut fasole, iar tu ai mancat fructe de mare. Stii ce se intampla, eu nu sunt bogata precum sunt altii. Mi-e jena sa particip la aceasta discutie. Vi se pare ca e ceva de ras in casa lui de 30 de milioane de dolari? Scuzati-ma, cand esti rupt in c*r razi de altii. Cam asa suntem noi. Eu nu cred ca Nick Radoi a vorbit urat cu tine. Mie mi-a spus numai lucruri frumoase despre tine. Cat am stat langa tine, nu am vazut ca acest om te-a jignit”, a spus Anamaria Prodan, astazi, la „Acces direct”.
„Eu iti inteleg frustarea, ai filmat la acel om, te simti oarecum datoare. Dar nu inteleg de ce vrei sa fii avocatul tuturor? Eu am vrut sa manan raci, altele, nu mici si fasole. Catalin Botezatu a platit de trei ori mai mult pe cina din Las Vegas decat a dat Nick Radoi pe petrecerea”, i-a replicat Vica.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro