Cruduta a ajuns la 40 de kilograme si sufera de anorexie severa! Specialistii avertizeaza: poate muri oricand!

Un simplu moft, acela de a deveni din ce in ce mai slaba, ar putea s-o aduca pe Dainela Crudu in pragul unei tragedii.

Cu trei ani in urma, Daniela Crudu era o fata cu forme. La 1,69 m inaltime, bruneta de la Antena 1 cantarea 56 de kilograme, iar acest lucru incepuse sa se vada pe micul ecran. Atunci, Daniela si-a pus in cap sa slabeasca. A inceput sa tina regim si sa mearga la sala.

In ultima vreme, lucrurile au scapat de sub control pentru Daniela, iar asta nu mai este deja o gluma. Conform apropiatilor, Cruduta a ajuns sa cantareasca aproximativ 40 de kilograme, ceea ce inseamna ca a depasit zona anorexiei si a intrat in cea a anorexiei severe.

Conform specialistilor, Daniela Crudu a ajuns la un Indice al Masei Corporale de 14 (IMC se calculeaza dupa formula greutate (kilograme) supra inaltimea (metri) la patrat). Problema in cazul Crudutei este ca pur si simplu nu se poate opri din slabit, ea suferind, se pare, si de o afectiune a glandei.

Medicii avertizeaza ca anorexia severa poate duce la deces. Este cazul celebru al modelului francez Isabelle Carro, imagine a unei campanii socante anti-anorexie, care a murit la 28 de ani din cauza acestei probleme.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro