De ce a urmarit-o Joshua Castellano pe Antonia, toata seara, la un eveniment muzical? Cantareata habar nu a avut ca in spatele ei este vegheata de… unchiul sotului ei

Surpriza mare la un eveniment muzical de acum doua zile! Antonia a fost urmarita din sala de Joshua Castellano, unchiul sotului ei Vincenzo. Acesta insa a preferat sa stea la distanta si nu a discutat cu artista nici macar cateva secunde!

Antonia a participat, joi seara, la Premiile ZUMA, in calitate de cantareata! Artista a urcat pe scena alaturi de trupa “Holograf” si a fost aplaudata minute intregi de publicul in delir! Apoi, a luat loc in sala si a urmarit cu mare atentie evolutia colegilor sai de breasla!

Surprinzator insa, la un moment dat, la Romexpo, si-a facut aparitia si Joshua Castellano, unchiul lui Vincezo! Acesta a venit insotit de un prieten si a luat loc in sectorul VIP, la distanta de cateva randuri de Antonia! Afaceristul a urmarit spectacolul, dar si pe frumoasa femeie, insa nu s-a apropiat de ea, intrucat nu era, probabil, nici momentul si nici locul! Joshua a preferat sa stea retras si sa nu se bage in relatia nepotului sau cu fosta sotie! Cu toate acestea, el a ramas la concert pana la ultima melodie si abia apoi a parasit sala!

Prezenta lui Castellano la eveniment a surprins pe toata lumea, mai ales acum cand Antonia se lupta pentru custodia fetitei sale! Este arhicunoscut faptul ca familia fostului sot lupta pentru a o pastra pe Maya, iar cantareta trebuie sa prezinte multe dovezi in proces pentru a putea sa o aiba acasa pe micuta!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro