Au fost colege, dar au mers pe carari diferite! Nicole Cherry o pune la zid pe fiica lui Minune: „Nu as face asa ceva niciodata! Nu mi s-a urcat celebritatea la cap”

Fac parte din aceeasi generatie, dar au planuri diferite pentru viitorul lor! In timp ce Carmen Simionescu vrea sa-ti puna pirostriile si tine o tara intreaga in suspans si o familie ingrijorata, Nicole Cherry se bucura de succesul din cariera ei muzicala.


Nicole Cherry se bucura de succesul pe care l-a intampinat pe scena muzicala si asta pare sa ii aduca o imensa satisfactie. Artista pare hotarata sa isi cladeasca o cariera muzicala si prefera sa lase deoparte tentatiile tipice perioadei de adolescenta.
Despre unul dintre cele mai mediatizate cazuri mondene din ultima perioada, fuga de acasa a fiicei lui Adi Minune, Nicole s-a ferit sa comenteze foarte mult: „O cunosc pe Carmen, am mers la acelasi liceu. Nu stiu foarte multe despre ea, ne salutam pe holurile scolii, dar cam atat. Cred ca e o fata de treaba”, ne-a declarat Nicole, in timp ce se afla la Cluj, la evenimentul Forza Zu.

„Personal, nu as face asa ceva niciodata, nu mi s-a urcat celebritatea la cap. In sufletul meu, primul loc il ocupa muzica, iar apoi, parintii. Probabil ca atunci cand voi mai creste voi avea timp si de baieti. O admir foarte mult pe Antonia si mi-as dori sa am o colaborare cu ea pe viitor, poate chiar si cu Alex Velea”, a mai declarat Nicole.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro