Free Deejays – El amor es un party (videoclip)

Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata, cu acorduri de chitara si ritmuri de salsa care rasuna prin pereti si te cheama la o petrecere pasionala?! Cu siguranta, vei fi molipsit de energie si bucurie, care te vor acompania pe tot parcursul zilei.

“Dupa multe zile de dezbateri, impreuna cu Dan Petcan – regizorul videoclipului, au urmat 3 zile de lucru intens, intr-o cladire parasita. La filmari a participat si tatal lui Rares (Kenny Cornel Varniote), cel care a pictat peretii si geamul cu imaginea lui Che Guevara, apoi o intreaga echipa de oameni a carat si aranjat, timp de 2 zile, recuzita adusa din Buftea”, spune Bogdan Tascau.

Piesa compusa in studiourile Code Production de catre Bogdan Tascau, Rares Varniote si Emanuela Oancea creaza o poveste muzicala desprinsa din spiritul cubanez, iar videoclipul regizat de catre Dan Petcan completeaza mesajul pozitiv al piesei.

Videoclipul “El amor es un party” evidentiaza farmecul unic al cubanezilor si pasiunea lor pentru muzica si dans.
De la filmarile pentru videoclip nu au lipsit incidentele, dar asta nu i-a facut pe cei prezenti sa se distreze si sa se lase condusi de muzica.

“A urmat o zi intreaga de filmare, pe o ploaie torentiala, cu mentiunea ca ploua puternic in casa, prin gaura care se vede in podea si ne rugam sa reziste pana la final. Distractia a inceput din momentul in care am montat toate instrumentele, incat nici n-am simtit ca, de fapt, filmam”, adauga membrii Free Deejays.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro