NANE x DELIA – IN RAI (single nou si videoclip)

Dupa succesul inregistrat atat pe radio, cat si pe platformele digitale, cu single-ul Cum era, Nane si Delia revin cu o noua colaborare de exceptie. Artistii lanseaza In Rai, o piesa de dragoste, care acapareaza atentia de la prima ascultare.

Piesa a fost lansata exclusiv pe digitale timp de o saptamana, perioada in care a inregistrat rezultate spectaculoase: #9 Top 100 Spotify, #19 trending Youtube (cu artwork). Dupa lansarea clipului, la nici 24h, el se plaseaza pe #6 trending Youtube.

Piesa a fost compusa si produsa de Nane, Costel Dominteanu si Alex Cotoi, iar versurile au fost scrise de Nane.

Dupa lansarea piesei exclusiv pe digitale, in doar o saptamana inregistreaza rezultate spectaculoase: #9

loading...
M-am gandit la Delia inca de cand am scris versurile si am tras primul demo. Stiam sigur ca nu se poate da gres in combinatia asta, mai ales dupa Cum era. In Rai vine acum cu un sound diferit si cu emotie. Speram sa va placa „, a declarat Nane, iar Delia a completat: „Trupa N&D se reuneste – Nane & Delia! :))”.

Clipul, realizat de NGM Creative (Bogdan Paun – regizor, Alexandru Muresan – DOP) si Loops Production (productie), ii prezinta pe cei doi artisti in cadre care se succed dinamic si induc o stare de visare.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro