JUNO X JO – Ma mai ia (single nou si videoclip)

La un an de la HIT-ul „Cauta-ma” creat impreuna, JUNO si JO lanseaza un nou HIT, care arata o alta latura a povestii.

Povestea piesei „Ma mai ia” este indreptata catre momentele precedente unei despartiri. Mai exact, momentele cand iti vine sa iti suni fostul partener, sa ii spui ca ti-a lipsit.

„Suntem foarte recunoscatori ca oamenii au reactionat pozitiv la prima noastra asociere artistica. A iesit un banger, «Cauta-ma» si impreuna cu JO, am hotarat sa repetam istoria. Cand simti toate astea, simti sa returnezi ce ai primit fiindca te gandesti la sentimente si te ia dorul. Asa s-a nascut «Ma mai ia». Muzica reala trebuie lansata!” afirma JUNO, artistul HaHaHa Production.

„Am realizat ca povestea noastra l-a inspirat sa scrie piesa asta si m-am gandit ca ar fi minunat sa o cantam impreuna. Dupa «Cauta-ma», care a fost un real succes, sper ca «Ma mai ia» sa fie cel putin la fel de bine primita de oameni si sa se bucure de inca un cantec cu un mesaj real, sincer si din suflet.”, spune JO, artista Cat Music si HaHaHa Production.

loading...
Piesa este o coproductie Cat Music si HaHaHa Production, iar de muzica s-au ocupat Alexandru Stancu (JUNO), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Florin Boka, Roland Kiss si JUNO.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro