Interviu EXCLUSIV: Narcotic Sound and Christian D – „Pregatim o colaborare cu o artista foarte draga voua”

Incepem seria interviurilor de vara pe Yabbmusic.ro cu nimeni altii decat Narcotic Sound and Christian D,echipa care ne ofera hit-uri pe banda rulanta si care ne pregatesc o vara fierbinte,dar mai bine sa vedem interviul si comentam dupa aceea.Enjoy!
narcotic sound & christian d
Cum a luat fiinta Narcotic Sound and Christian D si care sunt membrii fondatori?
Narcotic Sound and Christian D: Noi eram deja colegi si prieteni pentru ca lucram impreuna in studio pentru diferite productii, Insa abia in 2008 ne-a venit ideea colaborarii in aceasta formula, Narcotic Sound and Christian D. Proiectul s-a conturat in jurul unor piese frumoase pe care le faceam impreuna si pe care nu le auzeam cantate de altcineva . :)) Ar fi fost pacat sa ramana la sertar.
Cum a fost viata inainte de Narcotic?
Narcotic Sound and Christian D: Viata inainte de proiectul Narcotic Sound a fost tot legata de muzica. Singura diferenta este ca inainte lucram mult in studio doar in calitate de producator pentru alti artisti, iar acum, pe langa acest lucru, am ocazia sa fiu pe scena si sa ma bucur alaturi de fani de munca din studio. Iar Christian D, Inainte de colaborarea cu Narcotic Sound, a cantat alaturi de Dony in trupa Reflex, o trupa ce a cucerit inimile fetelor si a avut un succes mare la public.

Concerte prin tara?
Narcotic Sound and Christian D: Avem concerte constant atat prin tara, cat si in afara. Este bucuria noastra de a impartasi muzica noastra direct de pe scena cu oamenii care ne iubesc.
Viitoare proiecte muzicale?
Narcotic Sound and Christian D: Preferam sa va surprindem, decat sa vorbim mult si sa promitem „marea cu sarea”. :)) Dar, ceea ce va putem confirma este ca intr-adevar avem proiecte frumoase care abia asteapta sa iasa din studio.

Cum a luat nastere piesa „Labirint de sentimente” si cum a fost la filmari?
Narcotic Sound and Christian D: „Labirint de sentimente” este o piesa care s-a copt in timp. Am avut rabdare cu ea pana cand am simtit ca avem textul si mesajul puternic pe care voiam sa-l transmitem. Felul placut in care a fost primita piesa de public, atat in mediul online, cat si de radioruri, ne confirma faptul ca simturile nu ne-au inselat.
Recent, Junior High a lansat „Inima ta”, un featuring cu Kamelia, care poarta sigla Narcotic Creation. Ce ne puteti spune despre aceasta piesa? Junior High face parte din proiectul Narcotic?
Narcotic Sound and Christian D: Junior High este artist Narcotic Creation, un artist in care echipa crede si il sustine foarte mult pentru ca ne-a demonstrat in timp cat de mult iubeste muzica si cat de pasionat este de acest fenomen. Junior munceste foarte mult, iar acest lucru se vede prin evolutia sa foarte mare din momentul in care a venit prima data in echipa pana in momentul prezent. El isi scrie versurile si se implica in tot procesul de productie al unei piese trup si suflet. Colaborarea cu frumoasa si talentata Kamelia a venit in urma unei experiente frumoase pe care am avut-o cu totii in tabara de muzica initiata de Marius Moga. Este o piesa sincera care incurajeaza toti tinerii sa-si urmeze visele.

Toata lumea se pregateste de sezonul de vara, voi ce pregatiti? Ce ne puteti dezvalui?
Narcotic Sound and Christian D: Pregatim o colaborare cu o artista foarte draga voua, insa nu va dezvaluim deocamdata surpiza. Si evident piese fresh.
Ce parere aveti de publicul din Romania?
Narcotic Sound and Christian D: Publicul din Romania este foarte diversificat si sincer. Noi am avut norocul sa avem parte de un public care ne-a iubit si ne-a sustinut de-a lungul timpului.

O sa mai auzim piese de la voi in limba portugheza? ( alternativa: Limba portugheza este limba in care v-ati facut cunoscuti. Vom mai auzi melodii in limba romana? Dar in engleza? )
Narcotic Sound and Christian D: E posibil sa auziti si piese in limba chineza. :))) Muzica este o limba universala si nu avem limite in a ne exprima starile.
Am vazut, la un moment dat, intr-un videoclip, tricouri Narcotic Creation. Va ganditi sa incepeti sa vindeti astfel de tricouri sau sunt exclusiv pentru voi?
Narcotic Sound and Christian D: Avem in vedere acest lucru in viitorul apropiat, tinand cont ca am primit multe mesaje si cereri de la fanii nostri.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro