Interviu EXCLUSIV cu Delia Rus – „Traiesc pentru dragoste, sper sa o si gasesc.”

Dupa ce ne-a cucerit cu noul single „Fericire / Chip de chin”, Delia Rus ne-a acordat un interviu exclusiv si a dezvaluit lucruri mai putin stiute despre viata ei personala, dar si despre cea profesionala.

Ne place mult noua piesa „Fericire / Chip de chin”. Felicitari! Trebuie sa ne spui cine a venit cu ideea piesei si a clipului.
Ma bucur mult ca va place. Ideea acestui videoclip a venit de la Kaulitz, care a considerat ca ceva simplu si sincer, doar eu pe un fundal negru, ar fi perfect pentru a mentine totul intr-un cadru cat mai intim cu ascultatorii.

Pe unde te vedem vara asta?
Cred ca mai mult o sa ma auziti, decat sa ma vedeti, pentru ca mi-am propus sa lansez cat maim ulte piese. Momentan ma ascund la mine acasa si prin studiouri, scriind povesti despre aceasta vara pe care o traiti cu totii.

Ce ne poti spune despre proiectele urmatoare?
Prefer sa nu spun foarte multe, pentru ca de multe ori mi se pune pata sa scot ceva ce nu era deloc planificat sau intervin tot felul de filme de-ale mele si atunci prefer doar sa va spun ca vor fi multe proiecte, asta ma bucura enorm.

Piesa ta preferata de la radio din acest moment este…?
Dennis Lloyd – Nevermind

loading...
Iti plac tatuajele? Ai vreunul?
Imi plac foarte mult. In special am o atractie pentru tatuajele minimaliste, scrisurile mai ales. Momentan am un singur tatuaj, pe coaste, imi place sa astept un timp pentru a fi sigura ca ma reprezinta ceva.

Care este mancarea ta preferata?
Nu prea am mancaruri preferate, dar ma omor dupa dulciuri, efectiv.

Care este secretul pentru a arata asa bine ca tine?
Merg foarte mult pe jos, cred ca este singurul lucru benefic pe care il fac.

Spune-ne ceva ce nu stim despre tine
Traiesc pentru dragoste, sper sa o si gasesc. Uneori sunt alintata ca un copil de 6 ani, iar uneori sunt tacuta si absenta. Fiecare piesa scrisa de mine este inspirata din realitate si profit de asta pentru a-mi lua inima in dinti, fapt ce ma sperie in realitate.

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro?
Ne auzim in piesele de dragoste, cu putin noroc, mai fericite. Sper sa va bucurati de vara cel putin la fel de tare ca mine!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro