Miss Mary anunta data lansarii videoclipului piesei ‘Ma joc cu focul’ intr-un video promo amuzant

Weekend-ul trecut Miss Mary si Bitza au filmat videoclipul pentru single-ul “Ma joc cu focul”. Locatia aleasa a fost Palatul Ghica, cunoscuta si datorita povestilor cu fantome ce inca bantuie incaperile inalte ale casei. Drept urmare, o parte a echipei Red Clover le-a pregatit o farsa Mariei si celor care se aflau pe platoul de filmare.

“Eram in castel, filmam pentru unul dintre cadre si la un moment dat a inceput sa se miste scaunul in spatele meu. L-am simtit cum se deplaseaza pe parchet si m-am speriat putin, mai ales ca cei din jurul meu, in pauzele de filmare, imi spuneau numai povesti despre fantome ce se plimba pe holurile intunecate ale palatului. Cei din echipa de filmare au inceput sa tipe si cu atat mai mult am crezut ca este adevarat.”, a povestit Miss Mary.

Pentru filmari, care au durat mai mult de 16 ore, a fost necesara si o echipa ce a asigurat efectele speciale ce vor aparea in videoclip. Am ales sa nu dezvaluim mai multe si sa va invitam sa descoperiti singuri.

Regia este semnata de Alin Surdu, o productie Red Clover Media iar lansarea oficiala va avea loc luni, 12 mai, ora 20:00 pe canalul de YouTube Red Clover Media.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro