Monica Gabor, pe covorul rosu, alaturi de Paris Hilton! Romanca noastra a ajuns vedeta si in China!

Monica este imaginea restaurantului „Millions Of Milkshakes” deschis miercuri in Shanghai. Romanca a fost invitata sa taie panglica la deschiderea oficiala a localului alaturi de vedete de talie mondiala, cum ar fi Paris Hilton sau cantareata americana Zendaya. Fosta sotie a milionarului Irinel Columbeanu a reusit insa performanta de a le lua fata superstarurilor de la Hollywood, fotografiile cu ea impanzind pur si simplu metropola cu peste 13 milioane de locuitori. Fotografia o arata pe romanca sorbind dintr-un pahar care poarta insemnele celebrului lant de restaurante.

Primul restaurant „Millions of Milkshake” s-a deschis in urma cu cativa ani in Beverly Hills si a devenit in scurta vreme extrem de frecventat de personalitati din film sau sport. Patronul localului este Sheeraz Hasan, un fost paparazzo care a devenit milionar dupa ce a deschis posturile de televiziune Hollywood TV si Tinesletown TV (cu vedete de la Bollywood).

Sheeraz Hasan este foarte bun prieten cu iubitul Monicai, Mr. Pink, dar si partener de afaceri cu acesta. In urma cu un an, cei doi au semnat un contract prin care bauturile energizante produse de firma chinezului sa fie comercializate prin restaurantele din lantul „Millions of Milkshakes”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro