SARAH JSUN ft. Alexander Shiva – MY PLACE (single nou)

Sarah JSun lanseaza un nou single intitulat “ My place”. Piesa are un mesaj mobilizator, incercand sa scoata in evident puterea pe care o avem in interior de a trece peste orice obstacol, chiar si atunci cand sentimentele negative ne cuprind. “My place” este acel loc unde fiecare dintre noi evadeaza, unde nu trebuie sa mai purtam o masca pentru ca acolo nu este nimeni care sa ne judece.


“ Uneori simtim ca lucrurile care se intampla in viata noastra ne coplesesc, ne doboara si atunci dorim sa evadam intr-un loc al nostru, un loc minunat unde sa ne adunam bucatile rupte ale sufletului pentru a le intregi si a gasi puterea de a continua” a spus Sarah. “ Am rezonat cu aceasta piesa de la primele acorduri si ma bucur ca am reusit sa prezentam aceast single publicului larg. Sper ca cei care asculta piesa sa se lase purtati de sunete si sa viseze la acel loc special din viata lor…“ a mai adaugat artista.

Piesa are un sound actual, cu influente dance si este produsa de Alexander Shiva. In curand, echipa se pregateste de filmarile clipului pentru single-ul “ My place”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro