Andreea Mantea, JIGNITA de unul dintre concurentii de la „Burlacita”! „Daca e mica trebuie sa fie si stramta!”

Lucrurile au degenerat la „Burlacita”. Andreea Mantea a fost jignita de unul dintre concurenti. Cum a reactionat bruneta!
Andreea Mantea
Dupa una dintre intalnirile private, un concurent si-a permis sa faca o remarca jignitoare la adresa „Burlacitei”. Cuvintele urate rostite de acesta au fost aduse in fata Andreei de unul dintre ceilalti concurenti, chiar la „ceremonia trandafirului”. „A zis ca daca te dai jos de pe tocuri esti foarte mica de statura si ar trebui sa fii si stramta!”, a spus barbatul.

Andreea a fost profund dezamagita de Gabi, cel care a rostit vorbele, mai ales ca la intalnirea privata a acceptat sa o sarute. „Esentele tari stau in sticlutele mici. Eu sunt mandra de inaltimea mea. Deja lucrurile degenereaza. Au venit aici sa fie calmi, sa fie dulci, iubitori, frumosi, romantici, dar au uitat de treaba asta. Acum am nevoie sa-mi umplu sufletul de iubire. Cred ca decizia pe care o voi lua in seara aceasta ar trebui sa calmeze spiritele”, a fost reactia Andreei dupa ce a aflat ce a spus Gabi.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro