Dialog socant intre Antonia si sotul ei. “Anto, eu te distrug personal!”

Amenintari cu moartea ?i înjur?turi într-un dialog ce a avut loc între Antonia ?i Vincenzo.
Stenograma de mai jos reprezint? o prob? din dosarul pentru custodia fetitei Antoniei, dialog ce a intrat în posesia celor de la Cancan.ro ?i pe care îl pute?i citi mai jos.
antonia
Antonia: “(…) Am nevoie si eu de procura pentru aia mica… Ma rog de tine de sase luni… Ti-am zis ca vreau sa o aduc aici … Vince, dar e copilul nostru! Nu e doar al meu sau doar al tau! Nu vad care e problema daca esti si tu aici. Esti in Romania, care e problema?”
Vincenzo: ”…”
Antonia: “Dar tu erai vreodata langa copilul asta? Vince, tu vezi copilul o data la doua luni… Ma lasi? Vreau sa stea si cu mine! Au trecut sase luni… Vreau si eu sa stau cu ea! Nu sa ma duc in Italia sa o vad. Ce este asta? Ai decis tu asta? De capul tau, ca tu esti Dumnezeu…”
Vincenzo: “Dar nu ma intereseaza. Eu nu am incredere in chestiile astea pe care le faci tu. Auzi, tu lu’ copilul meu nu poti sa-i dai nicio stabilitate. Si stau si departe de copil din cauza ta… Iti cumperi casa si o sa-ti iei copilul. Macar sat i-l iei dar sa ai conditii!”
Antonia: “Si pana atunci? Pana ne judecam, ce face copilul?”
Vincenzo: “Nimica… O sa-l tii tu. Ai zis ca vrei sa-l tii tu. O sa ti-l aduc eu…”
Antonia: “Si vrei sa mi-l aduci cand vrei tu, nu?”
Vincenzo: “Nu. Trebuie sat i-l aduc eu. Nu te duci tu acolo, faci d’astea”.
Antonia: “Pai da, Vince. Vreau oricum. O aduc eu acum si o duci tu inapoi”.
Vincenzo: “Da, da. Si-o sa ma tii aici toata viata. Asta o sa faci tu, ca eu stiu deja ce vrei sa faci. Ce crezi ca sunt un prost care stii tu? Nu inteleg? Eu stiu deja…”
Antonia: “Vincenzo, nu te mai cred. M-ai pacalit!”
Vincenzo: “Tu vrei sa mi-o tragi mie…”
Antonia: “Dar nu ti-o trag tie Vincenzo!”
Vincenzo: “Asculta-ma putin. Tu vorbesti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea si cu toti. Cu mine. Tu vorbesti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea… Eu te distrug personal, Anto!”
Antonia: “Ma omori!”
Vincenzo: “Poti sa pui si pe inregistrare… Ma doare-n p…a! Copilul nu vreau sat i-l dau. Da-ma in judecata, f ace vrei! Hai, pa!”
Pe baza acestui dialog, dar si a altor filmari si inregistrari facute de detectivi, criminalistul Tudorel Butoi a intocmit profilul psihologic al lui Vincenzo Castellano.
– indisponibilitate la negociere si dialog, gandirea sa fiind centrata pe ideea conflictuala-pivot aceea de a contracara eforturile mamei Castellano Antonia Clara de a-si aduce fiica, Maya Rosaria, in Romania
– atitudine distructiva fata echivoc, potential criminogen explicit exprimat din perspectiva intentiei directe
– dispret fata de lege; fata de valoarea suprema, viata; fata de consecintele actelor sale
-atitudine vulgara, comportament violent-agresiv-distructiv (intentie directa intimidanta)
-atitudine initial duplicitara, suspicioasa de tergiversare a solutionarii conflictului
-nu putem exclude faptul ca in imprejurari tensionate favorizante specifice dramelor existentiale prilejuite de divort-incredintare minor etc., numitul Castellano Vincenzo sa nu puna efectiv in act amenintarile proferate.

sursa: CanCan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro