Florin Grozea, Dana Dorian si Avi Cicirean – profesori pentru tinerii artisti la Tabara de Muzica DeMoga

La cea de-a doua editie a Taberei de Muzica organizate de Marius Moga au luat parte peste 70 de artisti. Alaturi de vedete (What’s Up, Kamelia si George Hora, Liviu Teodorescu, Adda, Narcotic Sound, Alessia etc.) au fost prezenti si tineri compozitori adunati de echipa DeMoga printr-o preselectie pe Facebook. In cele 7 zile de Tabara s-au compus zeci de melodii, s-au legat prietenii dar s-a si invatat!

Mai multi profesionisti cu experienta din industria muzicala au fost prezenti pentru a face cursuri si workshop-uri artistilor prezenti: Dana Dorian, supranumita si “mama vocilor”, a tinut un workshop de canto si improvizatie scenica; Monica Eugeniu a sustinut un curs de life coach; Anca Lupes a vorbit despre contracte, organizarea de evenimente; Avi Cicirean (Creative Director la Radio ZU) a vorbit despre branding si emotie in muzica.

Florin Grozea a avut un curs de Strategie si Promovare Online foarte apreciat de artistii prezenti, discutiile intinzandu-se pe mai multe ore! Florin are o experienta extinsa in mediul online fiind primul artist-blogger din Romania (din 2006) si fondatorul primului site legal cu muzica gratuita (2007). Anul trecut, Florin Grozea a lansat prima carte de specialitate din industria muzicala, intitulata „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, o carte dedicata in special tinerilor care vor sa se lanseze in muzica.

Florin Grozea:
„Sunt chemat deseori la conferinte si workshop-uri pentru a vorbi despre mediul online, blogging, strategii digitale, dar este in special o bucurie pentru mine sa vorbesc in fata artistilor si compozitorilor, in fata colegilor mei. Anul trecut am vorbit la Tabara de Muzica de la Paltinis despre oportunitatile online pe care le are un artist, dar anul acesta am putut vorbi chiar de rezultatele palpabile pe care artistii le pot obtine folosind o strategie digitala. Am adus la Alba Iulia cifrele obtinute de agentia mea digitala care se ocupa de promovarea online a artistilor, aratand foarte clar rezultatele pe care le poti obtine la artisti precum Deepcentral, Alb Negru, Aylin Cadir, Voltaj.”

„Tabara asta nu este doar despre note, e despre viata, e despre cum vrei sa te hotaresti ca vrei sa reusesti si chiar daca cazi te ridici si incerci din nou trebuie sa reusesti”, explica Marius Moga.

In “Tabara de muzica 2” s-au schitat in jur de 20 piese, care isi asteapta finalizarea in studiourile DeMoga Music de la Bucuresti.

Despre Florin Grozea:
Artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online. Peste 1000 de concerte cu Hi-Q, 8 albume si 27 de single-uri. Experienta de peste 14 ani de televiziune (Antena1, Star FM, Radio21, PrimaTV, AcasaTV, Radio Lynx, TVR1, TVR2).
In anul 2013 a fondat Hit Yourself Consulting – prima agentie digitala dedicata industriei muzicale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro