(P) VREI SA FACI O SCHIMBARE IN VIATA TA? NOI TE VOM INVATA CEA MAI RAPIDA METODA DE A ABORDA SI ATRAGE FEMEI

Seductia comunicarii este un proiect pe care cei 2 traineri (Marius si Traian) il pun in practica. In mare parte, se rezuma la remodelarea personalitatii si viziunii barbatilor care vor sa devina atragatori si seducatori, ajutandu-i sa-si insuseasca anumite calitati si trasaturi care sa-i faca mult mai increzatori, mai confortabili in propria lor piele, mai comunicativi. Cei doi considera ca prin intermediul acestui sistem, barbatii pe care ii vor antrena nu vor capata succes numai in latura lor intima, dar si in orice alta latura a vietii, intrucat calitatile pe care le vor dobandi (precum increderea de sine, cunoasterea potentialului) sunt trasaturi care te ajuta in orice.

Marius: Totul a plecat de la o treaba personala… in care eu aveam nevoie de mai mult succes cu femeile. Am citit mult… dar cel mai mult m-a ajutat practica. Acum 4 ani cand m-am apucat nu era nimeni care sa ma ajute si intalneam din ce in ce mai multi barbati ce au nevoie de ajutor… asa ca m-am hotarat sa deschid un website in care sa postez materiale scrise si mai ales videoclipuri in care sa vada exact cum ar trebui sa decurga o interactiune de acest gen. Multi barbati au apelat personal la mine sa ii instuiesc cum sa comunice.. cum sa se comporte.. limbajul trupului si alte detalii ce ajuta la o interactiune cat mai reusita. Aceste traininguri se adreseaza oricui.. fie ca esti bun in comunicarea cu femeile sau nu… pentru ca sedintele de coaching sunt facute in mod individual raportat la nivelul de dezvoltare al fiecaruia.

Traian Gheorghe: Dintotdeauna am cautat sa ne perfectionam in tot ceea ce facem, de aici pornind si proiectul pe care am dorit sa-l punem in practica. Initial, am citit carti legate de atractie si seductie, pentru ca ne creasera o mare curiozitate, dar am constatat ca putem ajuta o multitudine de barbati sa devina atragatori, inca de cand ne ajutam unii prieteni sa faca acest lucru. Am vazut ce schimbare radicala a stilului de viata si a succesului (atat in viata intima, cat si in alte laturi) poate aduce un astfel de proiect, asa ca am decis ca trebuie sa-l ducem la un alt nivel, caci numerosi oameni pot beneficia de pe urma sa.

Pentru mai multe detalii, viziteaza-ne la seductiacomunicarii.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro