Castigatorul de la „Burlacita”, gest suprem de iubire pentru Andreea Mantea! Vezi aici

Cristian Mitrea, tanarul despre care presa a relatat ca este castigator al show-ului „Burlacita” de la Antena 1, pare indragostit iremediabil de bruneta Andreea Mantea.


Au fost 20 de pretendenti la inima ei, insa el a fost alesul. Povestea de dragoste dintre Andreea Mantea si luptatorul MMA Cristian Mitrea pare sa continue si in afara show-ului. Fiul vitreg al lui George Mihaita pare atat de indragostit de „Burlacita” incat i-a facut acesteia o dedicatie de dragoste pe care si-a intiparit-o pentru eternitate pe corpul sau.

De cateva zile, pe mana stanga a luptatorului, a aparut un nou tatuaj: este vorba despre trandafirul pe care Mantea i l-a oferit. Desenul devine vizibil mai ales atunci cand Cristian strange pumnul, astfel incat simbolul iubirii fata de Mantea apare in toate fotografiile oficiale realizate pentru competitiile de MMA in care va participa de acum inainte.

Participarea la emisiunea matrimoniala pare sa-l fi „inmuiat” rau de tot pe Mitrea, care acum are un nou nume in ring. In timp ce marii luptatori isi aleg porecle periculoase, cum ar fi „The Lion” (leul) sau „The Fury” (furia), Mitrea evolueaza cu o titulatura extrem de pasnica: „Pure Romance” (Iubire pura).

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro