GALERIE FOTO INCENDIARA! Anda Adam a facut senzatie la piscina! Pana si braziliencele ar fi invidioase pe POSTERIORUL bombat al artistei!

Credeati ca doar in America de Sud gasim brazilience? Ei bine, va informam ca avem si noi braziliencele noastre. Anda Adam si Roxana Vancea au ridicat si mai mult gradele in termometre cand au renuntat la haine.

Toata lumea a condamnat Brazilia dupa infrangerea dezastruoasa din urma cu cateva zile cand a pierdut in fata Germaniei cu incredibilul scor de 1 la 7. Pentru a incuraja echipa de fotbal a tarii din America de Sud, Anda Adam s-a pozat intr-un costum de baie extrem de sexy, colorat in nunatele statului care gazduieste anul acesta Campionatul Mondial de fotbal.

S-a unduit in apa piscinei, intr-un costum roz de-ti taie rasuflarea. Sanii imensi si posteriorul bombat au fost perfect puse in evidenta de costumul deosebit. Prietena buna a cantaretei, Roxana Vancea si-a asortat costumul cu cel al artistei. Fosta asistenta TV a renuntat la lumina reflectoarelor pentru a-si dedica timpul pasiunii sale reale pentru sport.


sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro