Interviu EXCLUSIV: Andreea D – „Principalul scop vara asta, este de a invata pe toata lumea sa danseze Rompedon”.

Hei, prieteni! ne-am decis sa va aducem un interviu de sezon cu Andreea D , vocea feminina de pe mega-hitul international „All My People”,piesa ce a strans,ATENTIE, peste 61.000.000 de milioane de accesari pe YouTube.Colaborarea cu Sasha Lopez si Broono din 2012 a fost o adevarata nebunie.Andreea D a lansat de curand un single solo,direct cu clip si cu un dans care ne va ridica imediat in picioare.Haideti sa vedem ce mai face artista si ce ne mai pregateste!
andreea d
Cum ai ajuns in familia Metropolitan Records?
Andreea D: Am colaborat cu baietii de la Deepside Deejays inainte sa-si infiinteze label-ul Metropolitan Records. Ei sunt si compozitorii pieselor mele „Magic Love” si „It’s Your Birthday” si facem treaba buna impreuna.
Ai avut colaborari de succes, precum Dj Sava sau Sasha Lopez, te gandesti sa mai ai feat-uri de genul?
Andreea D: Momentan ma axez pe cariera mea solo si pe promovarea propriilor mele piese, insa nu este exclusa o noua colaborare si de ce nu si cu artisti internationali.
Cine te motiveaza cel mai mult?
Andreea D: Ca si artist, este foarte important sa ai familia aproape si o echipa adevarata care sa creada in tine. Iar sentimentul pe care il ai atunci cand esti in fata a mii de oameni care canta cu tine in acelasi timp, nu se compara cu nimic altceva. Cred ca sunt motive suficiente de a te motiva si de a nu renunta niciodata.

Vara aceasta ne mai pregatesti ceva sau te axezi doar pe promovarea acestei piese?
Andreea D: Lucram la multe piese, insa principalul scop vara asta, este de a invata pe toata lumea sa danseze „Rompedon” :).
Poti sa ne spui povestea piesei „Rompedon”? De unde a venit inspiratia?
Andreea D: Cand am auzit piesa in stadiu de idee am sarit de pe scaun si am inceput instant sa dansez, era exact ceea ce imi doream eu pentru vara asta. Iar impreuna cu baietii am decis ca trebuie sa aiba si un dans, pe care l-am numit „Rompedon”. Am facut tot ce am stiut noi mai bine si rezultatul sper sa va placa :).
Ce lucru iti doresti sa faci, dar nu ai ajuns inca?
Andreea D: Sunt recunoscatoare de tot ceea ce mi-a oferit viata pana acum si ca orice artist imi doresc sa cant pe scenele mari ale lumii si sunt sigura ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si muncesti foarte mult, bineinteles si cu un pic de noroc, nu ai cum sa nu reusesti.

Vara asta pe unde te vedem?
Andreea D: Vara asta ne vedem la mare si la cat mai multe emisiuni :).
Ce ne poti spune de dansul din videoclip?
Andreea D: Dansul „Rompedon” l-am facut impreuna cu Oana C ( Performers Dance Studio ) si l-am gandit ca un dans accesibil tuturor, pentru a ne distra in fiecare vara de acum incolo.
Cum a fost la filmarile „Rompedon”?
Andreea D: Ca de obicei, m-am simtit foarte bine filmand cu prietenul meu Alex Ceausu, nu va povestesc ca a fost un pic si obositor, insa ne-am distrat foarte tare, ceea ce se poate vedea si in videoclip :).

Ce piesa ne recomanzi sa ascultam?
Andreea D: Deepside Deejays – In My Heart si Enrique Iglesias feat Sean Paul – Bailando
Un mesaj pentru fanii tai si cititorii yabbmusic.ro?
Andreea D: Sa va bucurati de viata, sa fiti pozitivi, sa apreciati tot ce aveti si va astept sa vorbim pe facebook : andreeadofficial si bineinteles sa cititi in continuare yabbmusic.ro :).

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro