Unde si cand va avea loc Romanian Music Awards 2014? Vezi aici primele detalii

Traditia continua: Music Channel pregateste a 12-a editie a celei mai longevive gale de premii muzicale din tara. Dupa nu mai putin de 11 ani, Romanian Music Awards aduna pe covorul rosu personalitatile esentiale din industria muzicala romaneasca pentru un nou sir de concerte, premiere si decernari.
rma romanian music awards 2014
Pe 12 septembrie in Piata Sfatului din Brasov, principalul eveniment din muzica romaneasca este organizat de Music Channel.

In 2013, la editia precedenta, gala a fost prilejul mai multor surprize, premiere si momente deosebite. Trupa Activ si-a relansat activitatea, Giulia a cantat primul ei single in engleza, Delia a lansat noua colaborare cu producatorii Gojira & Planet H, Fly Project a prezentat ”Toca Toca”, iar Alex Velea a interpretat noua sa colaborare cu Sisu, acestea fiind numai cateva exemple! Iata ca organizatorii promit sa adune din nou cele mai importante momente muzicale ale intregului an intr-un singur eveniment de proportii pentru industria autohtona.

”Publicul este cel care a dictat succesul acestui eveniment. De aceea, probabil, circuitul este generat de cei mai importanti muzicieni ai momentului, care aleg sa fie alaturi de noi. Pana la urma, oamenii ne confirma daca facem ce trebuie, iar de la brasoveni ne asteptam cel putin la acelasi public extraordinar ca si anul trecut”, declara Giovanni Francesco, directorul general al televiziunii Music Channel si organizatorul Romanian Music Awards.

De la momentul covorului rosu, pe care pasesc cele mai apreciate vedete din muzica romaneasca, pana la emotiile dinaintea decernarii premiilor pentru un numar de 14 categorii, Romanian Music Awards este prilejul unui spectacol memorabil prin fiecare concert in parte, lansari in exclusivitate si povesti din culise, precum si singurul eveniment din industria muzicala romaneasca cu o reala traditie, ajunsa la interes international. In curand, organizatorii urmeaza sa anunte noutatile pentru a 12-a editie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro